En morsom og kjekk båttur!

Hei og god sommer! Det er så utrolig deilig med sommerferie, kjenner at det er fortjent etter et kjempe kjekt men travelt år på GUS. Dessverre har ikke lykken vært helt med oss. Da ferien startet regnet det hver eneste dag, og det føltes mer ut som at det var høst enn sommer. Men de siste 2-3 dagene har sommerværet endelig kommet. De siste dagene har jeg bare slappet av, badet med venner, solt meg, spilt volleyball, egentlig bare hatt det helt fantastisk og bare tatt livet med ro. Det er så kjekt når det er fint vær, og jeg elsker å være ute med venner å gjøre masse kjekke ting. Som å bade, slappe av og sole seg og dra på piknik med venner.


Siden det var så fint vær i dag var jeg på båttur på Edlandsvatnet sammen med Mariann, Sandra og Torjus. Vi har en liten gummibåt som er veldig kjekk å kjøre med. Vi har 2 motorer, en liten og en stor. I dag brukte vi den store motoren for det er den som er raskest og kjekkest å kjøre med. Vi startet i halv ett tiden, og det var så kjekt å endelig kunne kjøre båten igjen. Sist jeg kjørte den var for rundt to år siden. Vi kjørte ganske mange runder på vannet og hele tiden kjørte vi fra 35-40 km/t. Etterhvert begynte det å bli litt bølger, noe som gjorde at det ble enda kjekkere. Bølgene varte en ganske god stund før de sakte men sikkert forsvant igjen.

Etter 2 timer var vi fornøyde og nå skulle far og mine to søsken kjøre med båten. Ganske viktig at alle får prøve båten når den først er på vannet;) Jeg håper at alle nyter finværet mens det er her og at alle får en strålende sommerferie;)!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *