Hipp Hurra, i dag er det 17.mai!

Gratulerer så mye med dagen til alle sammen! 17.mai er en fantastisk dag der man går i tog sammen med klassen og venner, koser seg med familie, barn som springer rundt og koser seg, og der is er en stor del av dagen. Dagen min startet klokka halv ni ved Gjesdalhallen. Jeg skulle gå i tog sammen med 10. trinn. Dette vil bli mitt siste år i tog, for når jeg starter på vgs går man ikke i tog. Neste gang blir nok når jeg er russ. For meg er å gå i tog en av de viktigste tingene denne dagen. Det er noe med stemningen rundt toget. Alle smiler, stråler og veiver med flagget og hyller Norges bursdag. Det er så kjekt å gå i tog, og se alle som står langs veiene så fine og flotte med Norges nasjonaldrakt og roper: Hipp Hurra!

Videre reiste vi til Bærland skole, der ungene skulle få lov til å leke og gjøre de aktivitetene som er lagt i stand. Jeg snakket med masse kjente, spiste masse is og kake. Det går ikke an å feire 17.mai uten is. Is er en så stor del, for i dag kan jeg spise så mye jeg vil. Til nå har jeg spist tre, men flere skal det bli.

Når vi var ferdige på Bærland skole gikk vi ned til faster for å spise mat og kose oss. Til mat skulle vi ha koldtbord, og til dessert skal vi ha ulike kaker og mer is. Senere i dag skal jeg gå i folketoget klokka fire og nyte resten av dagen med venner og familie.

Jeg håper at alle koser seg masse i dag og at dere nyter denne vakre dagen sammen med familie og venner. Og husk, SPIS IS!

En kommentar til «Hipp Hurra, i dag er det 17.mai!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *