Gjesdalmilå var topp!


Hei!

I dag var dagen for den berømte Gjesdalmilå. Tidligere har den blitt kalt for Edlandsvatnet rundt, men i og med at vi startet fra klubbhuset, rundt Edlandsvatnet og opp til klubbhuset igjen, er det 10 km og derfor blir den kalt for Gjesdalmilå.gjesdalmila-loypekart-768x679

Løpet startet klokka ett, jeg stilte meg klar på startstreken og ventet i spenning på startskuddet. Etter litt venting startet løpet. Starten gikk veldig bra, og jeg fikk en god start. Veldig kjekt å se at så mange mennesker står rundt i løypa og heier. Du får ekstra energi av det og jeg merker selv at jeg blir veldig glad. Ekstra kjekt var det når Henrik Ingebrigtsen heiet, Jakob Ingebrigtsen var og med å deltok.

gjesdalmila-1

gjesdalmila-30

Når jeg sprang over Vaulabruå, begynte det å bli ganske tungt. For langs hele grusveien var det sterk motvind, og den aller siste bakken fra Europris og opp til klubbhuset var ekstrem tung. Kjente ganske fort i bakken at beina mine var spagetti. Men jeg klarte meg godt opp hele bakken og kom inn på stadion storfornøyd med kjempe god tid på 44 minutt og 36 sekund og 3.plass i dameklassen.

Etter løpet jogget jeg litt rolig rundt på banen, også gikk jeg inn og fikk meg en brus, et kakestykke og et pizza stykke.

En kommentar til «Gjesdalmilå var topp!»

  1. Takk til Gjesdal-IL for et flott arrangement!
    Takk til alle som hjelper til for å gjøre hverdagen positive for mange andre!
    Gratulere til alle som vant over naboen, seg selv eller en bitter konkurrent 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *