Nå trenger du ikke å velge klær selv!

For et par dager siden hadde God morgen norge en sak om en app. Det var en app som skulle hjelpe deg med å finne klær fra mitt eget klesskap som passer godt sammen. Så da bestemte jeg meg for at jeg skulle prøve denne appen. Jeg er egentlig ikke en person som sliter veldig med å finne ut hva jeg skal ha på meg, men det kan være greit i ny og ne, og ha litt altenativer.

Bilderesultat for pureple app

Denne klesappen heter «pureple». For at appen skal vite hva slags antrekk den skal finne så må du først lage en garderobe på appen. Da må du ta bilde av alle klærne dine, sko og accessorie, og legge de inn under forskjellige kategorier. Så når du har tatt bilde av alle de klærne dine, er appen klar for å tas i bruk. Da er det noe som heter «suggest outfit», trykk på den så begynner den å lage forskjellige outfits. Og selvfølgelig hvis du ikke liker det foreslåtte antrekket så kan du bare sveipe videre så kommer det opp et nytt antrekk.

Bilderesultat for pureple app warderobe pictures

Jeg prøvde det og det funket veldig bra. Dette er en veldig bra app som sparer deg for masse tid om morgene og kanskje får du opp nye antrekk og klær som du aldri hadde sett for deg, men som egentlig funket veldig bra sammen. Denne appen anbefaler jeg veldig, og den er helt gratis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *