Back to school

Heisann!

Nå var dagen kommet og 1. skoledag var i gang etter en kjempe kjekk sommerferie. Denne sommerferien har gått altfor fort, føles nesten som om jeg begynte sommerferien for bare 2-3 uker siden. Men har jo vært en god grunn til at sommerferien har vært kjekk fordi jeg har nemlig vært 4 hele uker i Spania. Først 2 uker sammen med Malin og hennes foreldre, og så 2 uker senere med min familie. Men selv om det er deilig med sene varme sommerkvelder og lange morgener i senga kan det også være veldig deilig å komme tilbake til hverdagen med rutiner.

IMG_4078

Jeg stod opp til vanlig tid, 06:15, hørtes veldig tidlig ut men det gikk overraskende bra. Så var det i gang med de vanlige rutinene som å fikse hår, sminke og klær. Hvert år kjøper jeg alltid nye skoleklær som jeg sparer til 1. skoledag. Så da gikk jeg i en stripete t-skjorte med printet bokstaver der det stod «Limited edition», boyfriend jeans og en bomberjakke som er den store motetrenden i år pluss et par hvite plain converse. Klokka 07:30 var det ut døra og på vei til skolen, bruker som regel mellom 25-30 minutter på skoleveien. Jeg som hater å stresse liker godt å ha god tid før skolen begynner så jeg liker godt å ha 15 minutter på meg før skoledagen er i gang. Da jeg kom til skolen var det sååå kjekt å se alle vennene mine igjen. Det er et av plussene med å begynne på skolen igjen.

skoleklær 1

skoleklær 2

Dagen på skolen var egentlig ganske rolig der vi fikk utdelt skap og bøker, men vi hadde også litt sånn teori men det var ganske lite. En ting jeg vet er at dette kommer til å bli et helt fantastisk bra år sammen med den beste klassen, gode lærere og kjekke venner. Noe nytt og kult som skolen har fått er noe som heter Chrome Book. Det er en laptop som er veldig lett å ta med seg, den kan brettes i ulike vinkler sånn at du kan få den til en Ipad. Hver elev vil få tildelt hver sin Chrome Book som vil bli deres hele skoleåret. Den skal vi bruke til å skrive på istedenfor å skrive i skrivebøker, den vil vi også bruke til innleveringer, prøver, fremføringer, skrivedager og tentamener. Vi får også lov til å ha den med oss hjem, bruke den som våres egen også leverer vi den tilbake når skoleåret er ferdig. Siden vi i 10.klasse skal ha en del eksamener dette året skal vi være de første som får de. Vi vil allerede får de om 2 uker. Jippi, dette blir kult!

skolebøker

Så nå er det bare å sette igang å sette bok bre`på alle bøkene. Ha en fortsatt god dag!

Forfatter: Ida

Instagram Idahammer01

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *