Vikings tidlige møte med hverdagen

Viking kom raskt tilbake til livets harde virkelighet etter sin enkle seier over svake Kongsvinger i første serierunde. Hjemme på Viking stadion hadde det nykomponerte Viking-laget glemt sine sterke sider fra Kongsvinger med aggressivt spill og fremover, fremover, fremover med ballen. Vi følte oss igjen tilbake til sesongen 2017, og det var på ingen måte noe hyggelig gjensyn.
Mjøndalen vant fortjent – Viking var vel neppe i nærheten av poeng i den kampen. Nå drar Viking søndag til høga nord – i Troms er Tromsdalen motstander. Det er nok en viss forskjell på Tromsø IL og Tromsdalen, men fall ikke for fristelsen til å tro at Viking kan ta turen til Nord-Norge og lettvint hente poengene med seg hjem…!
Vi har spilt to serierunder, og vi må nok spille fem-seks runder før vi kan se noe bilde av serietabellen som kan gi oss peiling på hvordan det endelige resultatet vil se ut. Jeg tror ikke Viking tar med seg tre poeng hjem til Stavanger fra Tromsø.
2. divisjon starter også denne helgen. Jeg tror på denne rekkefølgen for disse fire: Bryne, EIK, Vard og Vidar. Men jeg tror alle holder seg unna nedrykk, og Bryne er min lokale favoritt til å rykke opp. Men det skal ikke bli lett å holde Arendal unna tetplassen.
Randaberg to tre poeng hjemme mot Hinna fredag. 2-1 lød sifrene på, og det var E
rik Nevland som scoret seiersmålet to-tre minutter på overtid!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.