Viking styrket sin posisjon…

Viking hadde en fin helg disse første junidagene. Endog uten å spille – for lederlaget Aalesund som gjorde en fin figur på Jåttå for et par uker siden pådro seg sitt andre tap etter suksessen mot Viking. Dermed ligger Viking fortsatt fire poeng etter Aalesund, men nå med en kamp mindre spilt. Den utsatte kampen som Viking fikk vente med fordi laget hadde tre spillere involvert i landskamper, skal spilles onsdag 20. juni kl. 1800 på Viking stadion.
Ulf, eller Sandnes Ulf som de liker å kalle seg i våre dager, gikk på et nytt tap, denne gang mot Kongsvinger og det endog i Sandnes. Ulf var i posisjon til å gå opp på sikker plass på tabellen, men rykket i stedet nedover. Når sant skal sies er det lite og ingenting som tyder på at det skal bli noe Ulf-år i 2018. Ikke vet jeg hva som har gått galt innerst i Gandsfjorden – men spillerinnkjøpene har ikke vært noen desidert suksess, og det må vel etter hvert også settes et spørsmålstegn ved Sæternes sin trenervirksomhet……!
Mjøndalen og Sogndal vant sine bortekamper, og kan muligens bli de farligste utfordrerne til Viking. Men det er mange svake lag her, så dette bør kunne gå veien for Viking.
Bryne, Vidar og Vard tapte sine kamper i 2. divisjon – og det ser alvorlig ut for haugesunderne nå. Helt sist på tabellen, er ikke noen hyggelig plassering. De to siste serierundene har derimot gitt EIK seks poeng etter to seire, og det er nok mer slik vi trodde det skulle gå for egersunderne.
Randaberg sliter også. Den siste seriekampen mot Vidar 2 på Lassa endte med 3-2-seier til Vidar. Men vårt lag er ikke alene om å slite på nederste del av tabellen – våre venner på Ålgård som har vært et solid lag i sesong etter sesong, er nå sist i sin 4. divisjons-avdeling……..!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.