Viking-seier, men sørgelig start i 2. divisjon

Viking tok sin andre borteseier i kampen mot Tromsdalen søndag. 2-0 – og det er godkjent mot et hjemmelag som på ingen måte er blant kandidatene til opprykk. I den gruppen finner vi nok snarere lag som Ulf, Hødd og Aalesund – og «på venteliste» plasserer jeg lag som Viking og Sogndal og kanskje KFUM som spilte i 1. divisjon senest i fjor.
Viking vant en fortjent seier, og var klart bedre enn tromsøværingene som stort sett spilte minst like mye med støttepasninger som framover på banen. Men altså – en fortjent Viking-seier som ga tre poeng, og det var i grunnen nettopp med det for øye at Viking tok turen nordover….!
Nivå 3-lagene seriestartet i helgen, uten at noen av de lokale lagene kan rope høyt hurra. Langt i fra – stort verre kunne det ikke bli enn det som skjedde. Vidar tapte 0-3 for KFUM i Oslo, Egersund tapte 0-1 borte mot Vålerengen 2, Vard tapte 1-2 hjemme for nyopprykkede Brattvåg og Bryne nøyde seg med 1-1 hjemme mot nyopprykkede Flekkerøy. Ille for alle – kanskje verst for Bryne som i tiden forut for seriestarten «pratet med store bokstaver».
Felles for alle er nok at vi må ha spilt fem-seks serierunder før vi kan ane hvordan det kommer til å gå…..!
Og onsdag er det 1. runde i cupen, med nye sjanser og nye gevinster!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.