Tre poeng i seriestarten

Som han sa en venn av meg – den som sier at bryllupsdagen er den største dagen i sitt liv, han har ikke vært med og tatt tre poeng i seriestarten….!
Vel talt, slik jeg ser det. Men tilbake til fotballen hvor Viking i kveldstimene i dag skal ut i sin første alvorlige kamp – mot Kongsvinger påGjemselund. Forventningene er store hos mange, og tvilen minst like stor hos like mange – litt avhengig av hvor de har betalt sitt medlemskort…!
Jeg er blant tvilerne. Usikkerheten ble ikke mindre etter hjemmekampen mot et ordinært Jerv-lag som satte Viking grundig på plass på det nye kunstgresset på Jåttå.
Viking har «fått» flere nye spillere, og er blitt kvitt spillere som det nok var en lettelse å bli kvitt. Men jeg stusser litt når jeg har fulgt med i ankomsten til de nye spillerne. Om vi skal tro lokalpressen, så er dette svært gode spillere, omtrent alle som en. Jeg tror ikke det – jeg tror at om de virkelig hadde vært så gode, så hadde de hatt sin plass i helt andre klubber enn i Viking i den situasjonen Viking befinner seg nå.
Bjarne Berntsen – Viking-treneren – vil bruke mange unge spillere, og det skal vi applaudere. Samtidig kan det bli for mye av det gode også, og spørsmålet er om Bjarne B har valgt riktig – ofte kan det være greit å ha med «en far» på laget når det blir mange unge spillere.
Med fare for å bomme skikkelig: Jeg tror ikke Viking rykker direkte opp! I beste fall kan de komme blant kvalik-lagene som skal spille om den siste ledige plassen i vår øverste serie. Med andre ord blant lagene fra plass 3 til plass 6.
Ulf skal også ha sin seriestart i dag. Hjemme mot Strømmen. Usikkerheten er også knyttet til Sandneslaget, men en hjemmekamp mot ordinære Strømmen burde normalt gi seier….? Skjønt – normalt er neppe det mest egnede ordet i disse tider?
Apropos seriestart: Randaberg åpner hjemme mot Hinna fredag 13. april kl. 1900. Laget tapte for Sola i 1. kval.runde i cupen,og dermed er cupeventyret over for i år.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.