Randaberg tok en viktig seier

Etter det grusomme 0-6-tapet for FK Haugesunds B-lag nylig var det påkrevd med en seier mot Kopervik torsdag. 3-0 endte det, og dermed ligger Randaberg plassert sånn passe rundt midten av tabellen.
Forøvrig blir det en travel helg for våre fremste lag. Viking synes å ha stø kurs mot opprykk til Eliteserien – og gjør det avgjort bedre enn hva mine forhåndstips gikk ut på. En 7. plass tippet jeg – og det ville betydd at opprykk var utenfor rekkevidde. Men Bjarne Berntsen har fått tak i enkelte spillere som kvalitetsmessig er i overkant av det jeg ville trodd han skulle klare – og i tillegg er 1. divisjon skremmende dårlig. Lørdag drar Viking til Levanger, og det blir en ny seier.
Sandnes Ulf tapte for Bryne i cupen – helt i tråd med mitt forhåndstips. Sandneslaget er på øvre del av tabellen, men imponerer ingen. Søndag kommer Florø på besøk, og jeg er slett ikke sikker på at Ulf vinner – men det får vi håpe de gjør. 16. mai er det lagt opp til lokalderby på Jåttå mellom Viking – Ulf.
FK Haugesund får hjemmekamp mot overraskelseslaget Kristiansund søndag. FKH tar endel poeng hjemme, men jeg tror mest på uavgjort i dette opppgjøret. 16. mai skal forøvrig FKH til Bergen og møte serielederen Brann. Neppe poeng til haugesunderne i den kampen. . . !
Etteer to strake nederlag i seriestarten har Vidar kommet sterkere tilbake og tatt to seire mot EIK og Bryne. To seire mot lokale lag – ingenting er bedre enn det! Nå kommer Brattvåg til Lassa – og det var dette laget som slo ut Molde i cupen, og så tapte 0-1 for Rosenborg i 3. runde. En vanskelig oppgave for Vidar med andre ord!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.