Randaberg faller på tabelllen

Det er ikke spesielt lystelig å titte på 4. divisjonstabellen akkurat nå.Siste kamp endte med tap 2-1 hjemme mot B-laget til FK Haugesund, og dermed ligger Randaberg snublende nær bunnen. Riktignok er Vedavåg forlengst klar for nedrykk, men Randaberg er bare fire poeng foran avgrunnen. Lørdag er det bortekamp mot Kopervik på Åsebøen, og selv om Karmøylaget ikke er som det en gang var, så ligger de tross alt fem poeng foran vårt eget lag.
Nå er det samling i bunn. Nedrykk til 5. divisjon – med andre ord nivå seks – er ikke akkurat det vi ser i møte med forventning. Tar vi i det minste ett poeng borte mot Kopervik, Erik Fuglestad?
Viking venter til tirsdag for å spille bortekampen mot Notodden. Det trenger ikke bli noen lett kamp, men bør gi poeng. Sogndal skal ha hjemmekamp mot Ullensaker Kisa, Aalesund hjemme mot Kongsvinger og Mjøndalen borte mot Tromsdalen – nei, det trenger ikke bli sjenerende mange poeng til Vikings nærmeste konkurrenter. Nivået i denne avdelingen er ikke spesielt skremmende.
I 2. divisjon er Egersund avgjort med i kampen om opprykk, Bryne synes å være ute av bildet om opprykk, Vard er klare for nedrykk, og Vidar ligger utsatt til – sist ble det likevel hjemmeseier over lederlaget Hødd. Fortsatt er det et lite håp om ny kontrakt.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.