Jeg gråter for VM-fotballen

Det er tid for ferie, også for de av oss som har ferie hele året. Heldigvis berger vi oss med
fotball-VM som kveld etter kveld gir oss gledestunder.
I den hjemlige seriefotballen gikk Viking til ferie med full pott i de siste kampene. Jeg tror neppe det er noe å gjøre med Aalesund, men der er nok en sikker plass for opprykk. Sogndal imponerer ikke, heller ikke Mjøndalen – så får vi se hva Viking kan gjøre når de skal møte topplagene. Det var bunnlagene Viking tok poeng mot like før ferien….
Ulf har tatt fire poeng i de to siste kampene, og det er en bedring – uten at jeg tror på Eliteseriefotball i Sandnes neste sesong.
Jeg roper hurra for Erling Braut Håland som scoret fire ganger mot Brann, og alene sikret tre poeng. For Molde – det burde vært for Bryne. Men sånn er fotballen…
Fredag og lørdag spilles kvartfinalene i VM. Jeg heier på Europa, og tror på fransk seier over Uruguay. Jeg er mer enn usikker på Brasil – Belgia, men håper på europeisk og
belgisk seier. Jeg tror på svensk seier over England, og kroatisk seier over Russland.
Og så gråter jeg over disse spillerne som er i ferd med å ødelegge denne flotte sporten vår, med sin filming, med sine stygge taklinger, dommerne som ikke bruker reglene og ikke slår ned på protester og masseansamlinger ved straffesparkene.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.