Gratulerer, Tom Tvedt-tross alt …..!

Selvsagt ble han valgt til ny idrettspresident. Selv om han selv – på vanlig intetsigende politikermåte – forsøkte å få fram at ingenting var avgjort før valget var over, så kunne valget gi ett utfall: Tom blir ny idrettspresident. Det var jo ingen andre kandidater….!

I all viraken over valget, og at han kommer fra Randaberg- er det mange som har stilt seg i gratulantenes rekker. Jeg blir litt bekymret for det. Jo, Tom Tvedt kommer til å bli en utmerket president – han fremstår fortsatt som folkelig….. – han er ung og vet hva han vil.

.Så får det bli Arbeiderpartiets problem at de går til valg i høst på fylkekommunens ordfører med en reserve som frontfigur…!

Toms utgangspunkt er godt med tanke på at de to siste presidentene ikke har vært så mye å skrive hjem om. Tove Paule var anonym og intetsigende, og Børre Rognlien kom i skade for å velge feil side i spørsmålet om OL til Oslo. Men likevel honnør til Rognlien for at han innså sin tabbe og valgte å trekke seg. Det gjorde ikke Tom Tvedt som hadde applaudert både Børre Rognlien og gen.sekretær Inge Andersen. Tvertimot valgte han å benytte seg av sjansen til å overta som idrettspresident da plassen ble ledig. Slik jeg ser det, var dette en lite voksen handling.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.