Viktig lokalderby for opprykksjagende Sunde

Da er det endelig dags for lokalfotball igjen, og vi har en spennende høstsesong foran oss i 5 div avd2. Det er flere lag som sloss om opprykk til 4 divisjon.

Sunde starter høstsesongen med hjemmekamp mot Madla 2. Dette Sunde-laget dominerte store deler av vårsesongen, men fikk seg et par skikkelige «trøkker» på slutten. Etter 3-2 seieren over Ganddal 15. mai, rasket Sunde kun med seg ett fattig poeng inn mot sommeren. Det hele toppet seg da de røk ut av Rogalandscupen etter tap mot  sjuendedivisjonsklubben Sørmarkå.

Sunde har i sommer mistet Leander Voll og Gunnar Andersen (studier), mens de har fått tilbake Simen Blaker fra Hauerseter.

Motsatt formkurve
Madla 2 har ikke tapt en kamp siden 15. mai. Etter to uavgjorte på rad avsluttet de vårsesongen med 5-2 seier over Riska 2.
Madla-reservene har ikke fått inn noen nye spillere i sommer, men har mistet et par til studier. Det er ikke helt usannsynlig at de får litt hjelp med spillere fra A-laget denne høsten.

Madla 2-trener Kjetil Sunde sier han tror Sunde får det litt lettere enn motsatte oppgjør (1-0 seier til Sunde) men er optimist å spår et 0-0-resultat.

Sunde sin toppsorer Simen Soma Hjelle spår Sunde seier, men sier det kommer an på hva Madla stiller med.

Kampen:
Sunde – Madla 2
Torsdag 23. august
Kl 18:30
Kaph Kvernabeu

Resultattips: 3-1

Vel møtt.


Les også:
Halvårsoppsummering 5. divisjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.