Sunde knuste Riska-rekruttene, nå venter SIF

Sunde kan ta sin tredje strake seier torsdag. I forrige runde var Sunde langt bedre enn gjestene fra Hommersåk og ga seg ikke før de hadde puttet fem mål bak Riska 2-keeperen. 

Sunde kom litt skjevt ut av startblokkene, og Riska 2 hadde et par halvsjanser før Sunde fikk sin første store mulighet. Men sju magiske minutter fra Simen Soma Hjelle gjorde at Sunde plutselig hadde putta tre mål bak Simen Helle Lauvik i Riska 2-målet.

På det første målet er det Paal Soltvedt Brakstad som får ballen legger den til Simen Soma Hjelle som banker til og får et drømmetreff og boom 1-0 til de gulkledde. 2-0-målet er et fint spill mellom Mats Haugland og Paal Soltvedt Brakstad, hvor sistnevnte parkerer ene Riska-spilleren og får fri bane ut på kant. Han slår inn i feltet, men en god redning fra Riska keeperen som må gi retur, og der står Simen Soma Hjelle og får pirket inn 2-0.

3-0 målet er et fantastisk lagmål, starter bak hos Ole Soma Hjelle, som spiller til Daniel Kvernstrøm som spiller til Ole igjen som sender Nalawi Solomon fint gjennom på kant, som slår et perfekt innlegg i feltet mot Soma Hjelle som sender Sunde opp i en 3-0 ledelse. Rett og slett vakkert lagmål.

4-0 kommer etter en fin klarering fra Ole Soma Hjelle, som endte opp i en assist i stedet for en klarering til Soltvedt Brakstad som finter vekk flere Riska2 spillere og smeller ballen i mål. En scoring Ronaldinho Gaucho hadde vært stolt av.

Sunde får straffe etter 70 minutt etter at Eirik Smail blir felt av Jørgen Selsås Henriksen som også får rødt kort i den duellen der. Daniel Andre Kvernstrøm trer fram og setter den sikkert i mål – 5-0!

Riska 2 utligner på et glimrende frispark kvarteret før slutt ved Alexander Skavland som pyntet litt på resultatet.

Sunde ligger nå 6 poeng bak Forus og Gausel, med en kamp mindre spilt enn Forus, og kan kneppe innpå med tre poeng mot Sif torsdag.

Kampfakta:
Sunde – Riska2  5-1
Tilskuere: 50
Mål Sunde: 24,27,31 (Simen Soma Hjelle) 52 (Paal Soltvedt Brakstad) 70 (Daniel Andre Kvernstrøm Str) Riska: 75 (Alexander Skavland)
Gult kort: Sunde 62 min: Ole Soma Hjelle) 80 min; Andreas Pedersen) Riska: 48 Min: Joachim De Courcy Boxill Knutsen)
Rødt kort: Jørgen Selsås Henriksen (69 min)

Banens beste: Simen Soma Hjelle (Sunde)

 

Nå venter SIF
Førstkommende torsdag gjester den gamle storheten SIF Kaph Kvernabeu for å skape uro i Sunde-leiren, og ta med seg tre poeng hjem til Siffen.

Sunde som har 10-3 i målforskjell på de 2 siste kampene, jakter sin tredje strake seier når de får besøk av Sif torsdag. Det kommer til å bli en veldig tøff kamp for Sunde, selv om SIF ligger nede i sumpen som de gjør. SIF har ikke vunnet en kamp siden 3. mai, da de slo Forus og Gausel på Knudamyrå (2-4).

Vårens oppgjør mellom lagene, endte med 2-2 på Siffen i mai etter en veldig jevn kamp, der begge lag egentlig kunne stukket av med tre poeng.

Uansett dette kommer til å bli en jevn kamp som jeg tror ender med en 3-1 seier for Sunde som virkelig trenger tre poeng. Et feilskjær fra Sunde, så kan fort opprykket glippe.

 

Kampinfo:
Sunde – Stavanger IF

Kl: 18:30
Arena: Kaph Kvernebeu Arena
Dommer: Leif Sigve Finnesand (Mastra IL)

Velkommen til kamp i Kvernevik, gratis inngang

 

Scorer denne mannen igjen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.