Halvårsoppsummering 5. divisjon

Forutsetningene for opprykk er greie. Avdelingsvinner går opp til 4. divisjon.

For nedrykk er det litt mer komplisert. Siste lag i hver avdeling rykker direkte ned, den saken er grei. Men; dersom ingen lokale lag rykker ned fra 3. divisjon, skal nest siste lag i avdeling 1, 2 og 3 spille enkel serie der puljevinner beholder plassen og de to resterende lag rykker ned til 6.div. Ytterligere nedrykk øker proporsjonalt med antall lag som rykker ned fra 4. divisjon.

Idet 3. divisjon tar sommerpause er EIK 2 eneste Rogalands-lag som ligger under streken i 3. divisjon. Dersom det står seg, rykker de to svakeste lagene i hver avdeling ned. Og skulle andre Rogaland-lag gå ned, er også de tredje svakeste lagene i de fem ulike 5. divisjonsavdelingene i fare.

Felles for alle avdelingene er at det er veldig jevnt i bunn av tabellen, og voldsomt mange lag som går inn i høstsesongen med nedrykksspøkelset hengende over seg.


Overraskelsen: Riska 2 og Madla 2.

Flere rekruttlag ligger på øvre halvdel av tabellen i sin pulje, men disse to 2-lagene er faktisk med i opprykkskampen i avdeling 2. Riska 2 har fire poeng opp til lederlaget Buøy, mens Madla 2 på plassen bak har fem.

I motsetning til i avdeling 1 og avdeling 3 er det ingen suverene opprykkskandidater i denne puljen, og dermed kan de to rekruttlagene faktisk være en dark horse i kampen om å vinne avdelingsmesterskapet. Tviler dog på at verken Riska eller Madla ønsker sine rekruttlag opp i den tøffe 4. divisjonen, og for Riskas del forutsetter det også et opprykk om de skal greie det.


😲Skuffelsen:  Fair play.
Tjensvolls tre utvisninger i avdeling 2 i vår. Nykommer, Victor Rebolledo, har klart det kunststykket å bli utvist to ganger på bare åtte kamper. Første gang borte mot Brodd 2 i fjerde serierunde da han fikk sitt første gule etter 16 minutt, og det neste etter 26 minutt. Og deretter i nest siste serierunde hjemme mot Tasta, da han fikk sitt første gule etter 87 minutt, og nummer to minuttet etterpå.

Frøyland 2 i avdeling 1 har to utvisninger hittil i sesongen, og det samme har Forus og Gausel i avdeling 3.


👤Profilen: Havdur signerte en kruttsterk duo før sesongstart da de i løpet av få dager kunne presentere både storscorer Simen Berntsen og meritterte Kenneth Sola tilbake til moderklubben. Begge har gjort seg bemerket i vår, Berntsen ved å score flest mål av samtlige spillere i de tre lokale 5. divisjonsavdelingene, og Sola gjennom sitt sedvanlig, solide spill.

På hver sin måte kan disse to meget vel bli tungen på vektskålen i Havdurs opprykkskamp mot kommunenabo og nesten navnebror Havørn.

Simen Berntsen (ryggen til) klemmes av Kim Tjora etter hat-trick mot Randaberg. (Foto: Helene Pahr-Iversen, Solabladet)

 


Austrått:
Ser ut til å seile tilbake til 4. divisjon med ni seirer på ti forsøk i avdeling 1. Nærmeste forfølger er Kåsen, som er sju poeng bak. Bare et knepent 2-3-tap borte for tabelltreer Vigrestad hindrer dem fra full pott.

Fjorårets nedrykk er vel det nærmeste man kan komme en sportslig skandale på dette nivået, og med kraftige forsterkninger inn i vinter skulle det bare mangle at ikke Sandnes-laget kommer tilbake på nivå fem.

Spissduoen Kenneth Grøtteland og Vetle Høivik står med 10 scoringer hver, og kun Simen Hella Andresen på Klepp 2 har flere.

Kenneth Grøtteland har hatt en ny vår for Austrått. (Foto: Sandnesposten.no)

Brodd 2:
Ligger på en trygg niendeplass av elleve lag i avdeling 3, og selv om nabo Storhaug er fortapt på jumboplassen, kan Brodd-rekruttene fort havne i nedrykkstrøbbel. Har kun ett poeng ned til Jarl på plassen – som fort kan bety nedrykk. Også kort vei opp, med blant annet fire poeng til Siddis helt oppe på femteplass.

Som mange andre rekruttlag stiller også Brodd 2 forskjellig lag fra uke til uke, og med ulikt bidrag fra A-troppen. Da går det mye opp og ned, og prestasjonene varierer en del.

Mange 2001-modeller har spilt mye, og disse presterer bedre når de får hjelp av tre-fire spillere fra A-troppen, enn når de må klare seg alene. for et lag som først og fremst skal beholde plassen, og ha et seniortilbud til de unge som en dag skal bli A-lagsspillere.


Brusand:
Litt varierende resultater fra det sørligste laget på Jæren gjør at de etter halvspilt sesong befinner seg på en 9. plass rett over nedrykksstreken. Slipper inn lite i forhold til resten av bunnlagene, men er samtidig det laget som skårer nest minst i pulja etter tabelljumbo Hellvik.

Gikk så vidt videre mot Bjerkreim (6 div) i Rogalandscupen etter straffekonkurranse hvor målmann Svein Inge Kråkenes viste seg fra sin beste side og reddet flere straffer.

Kan gå en spennende høstsesong i møte, og vil kjempe om å beholde plassen i 5. divisjon.

(Foto: Sandnesposten.no)

Buøy:
I ferd med å bli lokalfotballens store heislag. Rykket ned til 5. divisjon i 2015, opp til 4. divisjon etter kvalifisering i 2016, ned igjen i fjor, og er nå på vei opp igjen.

Leder avdeling 2 med 18 poeng på 10 kamper, men høsten blir alt annet enn uspennende. Ett poeng bak dem kommer opprykkstørste lag som Sunde og Forus og Gausel halsende. Mister Anders Aass Nilsen, som flytter til København, men ellers ser troppen uendret ut gjennom sommeren.

Allerede i første høstkamp får vi en indikasjon på hva som venter, når Buøy tar imot FGI på hjemmebane.  I det motsatte oppgjøret i vår vant FGI 2-1.

Tre serierunder før slutt venter Sunde borte, og det kan bli en slags opprykksfinale.


Dirdal:
Ligger helt sist av ti lag i avdeling 2, men har kun tre poeng opp til femteplassen i det som må være landets jevneste avdeling. Jevnheten gjenspeiles også på resultatlisten, der Dirdal har spilt uavgjort med både ener Buøy og toer Sunde, og attpåtil slått Buøy i Rogalandscupen like før ferien.

Har matchvinnere i begge ender av banen, og forsterket laget med to nye spillere ( Richard Bamber og Lucjan Kufel)  etter sesongstart i vår, og trenger ikke heve seg mange hakk før de begynner klatringen på tabellen.

Tendenser til kaos da Dirdal holdt Buøy til uavgjort. (Foto: Årstein Gilje, Gjesdalbuen)

Eiger 2:
Befinner seg på 6. plass i avdeling 1, og er det lages som har sluppet inn desidert mest mål i pulja med 43. Litt varierende lag etter hva de har med seg fra a-laget, men de unge brødrene Marius- og Stein Inge Karlsen har vist at de takler nivået bra.

Går nok for å holde plassen, samtidig som de får gitt de unge spillerne en arena hvor de kan utvikle seg til å ta steget opp til A-laget i 4 divisjon.


Forus og Gausel:
Tok flest poeng i sin 5. divisjonsavdeling i fjor, men tapte opprykket til Bogafjell på grunn av poengtrekk etter en episode med ulovlig bruk av spillere fra 2016-sesongens siste serierunde.

I år er alt etter boka, og kun sviktende resultater kan hindre opprykk fra avdeling 2. Ligger på tredjeplass, a poeng med Sunde på plassen foran, og ett poeng bak avdelingsleder Buøy.

Møter nettopp Buøy borte i høstens første kamp, og har da muligheten til å overta tabelltoppen med seier.

Det ligger an til høydramatisk serieavslutning med bortekamp mot Sunde i siste serierunde, men FGI slo begge de andre topplagene med ettmålsseirer hjemme i vår.


Frøyland 2:
Ligger på sjuendeplass av elleve lag i avdeling 1, men har bare fire poeng ned til tabelljumbo Hellvik. Holdt på å rykke ned i fjor, men har med flere spillere fra klubbens opprykksjagende A-lag i 4. divisjon i år, og det hjelper en hel del.

Brynes langtidsskadde midtbanespiller, Rune Pedersen Bore, leder laget i kamp og trening, og det har løftet dem.

Rykker neppe ned i år heller.


Ganddal:
Ligger utsatt til etter halvspilt sesong i avdeling 2, og er ett av hele sju lag i nedrykksfare. Mellom fjerde- og tiende plass skiller kun fire poeng.

Har tre lag bak seg på tabellen, men kun to poeng ned til sisteplassen. Her venter nøkkelkamper på rekke og rad utover høsten.


Havdur:
Har levert en strålende vårsesong i år som i fjor, og leder avdeling 3 med to poeng på nabo og nesten-navnebror Havørn idet ti seriekamper er spilt. Forrige sesong ble opprykket spolert av at mange spillere forlot klubben før høsten satte inn, men i år ser det noe lysere ut.

Kaptein Thomas Malde, som har vært forrykende god i vår, forsvinner dog. Trener Ingve Byberg har fått med seg meriterte og rutinerte Kenneth Sola som spillende assistenttrener i år, og måltyven Simen Berntsen er tilbake i moderklubben. Sistnevnte er toppscorer i avdelingen med 13 scoringer hittil i år. Den tidligere 2. divisjonsspissen kan selvsagt være mannen som skyter Havdur tilbake til 4. divisjon.

Forsterket seg med Sola-legenden Emil Mikalsen i sommer.


Havørn:
Skulle nesten tro det var NM i dypvannsfiske vi refererte til når vi spår en durabelig kamp om seieren mellom Havørn og Havdur utover høsten. Tananger-laget ligger to poeng bak serielederen etter halvspilt serie og ti kamper, men skal ha opprykkskonkurrenten på hjemmebane i løpet av høsten, og kan slå tilbake da.

Trenes av meritterte Eivind Emblemsvåg (eks Ull/Kisa og Sandnes Ulf) som har gitt laget et løft etter fjorårets brak-nedrykk fra 4. divisjon.

Borte fra i fjor er Daniel Håland, men Kjartan Ullenes har plutselig funnet en voldsom scoringsform i sin fjerde sesong på A-laget, og står med elleve mål på åtte kamper hittil. Hentet inn den meritterte 2. divisjonsspilleren Vegard Meling Nesse i sommer. Han har allerede spilt for to klubber denne sesongen, men har fått dispensasjon til å spille for Havørn i høst.


Hellvik:
Skuffende start på sesongen for laget drøye 10 km fra Egersund. Befinner seg sist etter halvspilt sesong, og må heve seg betraktelig om det ikke skal bli spill i 6. divisjon neste år.

Ikke noe spesielt imponerende hverken bakover eller fremover på banen og er det laget som har skåret minst i avdeling 1.

Gikk også på en smell i Rogalandscupen hvor de tapte 7-2 for Klebe (6 div).

Hellvik går en tøff høstsesong i møte og må ha fokus på å plukke mesteparten av poengene på hjemmebane.


Jarl:
Ligger på nest siste plass i avdeling 3, en plass som mest sannsynlig betyr nedrykk til 6. divisjon ved sesongslutt. Storhaug på plassen bak har bare to poeng, og er tilnærmet fortapt, mens Jarl har ti poeng og er i posisjon til å berge seg i høst. Foran dem ligger lagene som trappetrinn. Ett poeng opp til Brodd 2, to poeng til Mastra, tre poeng til Randaberg 3, fire poeng til Tjensvoll og fem poeng til Siddis.

Nøkkelkampene står i kø utover høsten, og for Jarl, som har scoret færrest mål (12) i avdelingen, handler det først og fremst om å finne veien til nettmaskene.

Har én kamp færre spilt enn de fleste lagene foran seg på tabellen.


Klepp 2:

Man vet aldri hva man får når man ser eller møter humørlaget Klepp 2 i kamp. Både hva gjelder kamptropp og sluttresultat. Laget kan stille med klassespillere som Jarle Madland, Hugo Waaland og Fredrik Vigre i den ene kampen, for så å stille helt uten spillere fra A-troppen i den neste.

Resultatene bærer litt preg av at troppen varierer mye, men Simen Hella Andresen leverer stort sett scoringer hver gang han spiller. Med 13 scoringer på syv kamper er han toppscorer i femtedivisjon avdeling 1.


Klepp 2 ligger trygt midt på tabellen og skal verken opp eller ned fra divisjonen.


Kåsen:
Henry Damsgårds lag har et uttalt mål om fjerdedivisjon innen 2020. Det kan skje denne sesongen, men da må Austrått gå på en formidabel høstsprekk. Kåsen har et jevnt besatt  mannskap uten de store profilene og har så langt vunnet de kampene som er forventet. Laget mangler noe kvalitet og spisskompetanse før de har noe i en forsterket fjerdedivisjon å gjøre, noe som også har kommet fram mot lag med spillere fra høyere nivå denne sesongen.

Laget var direkte uheldige som tapte åpningskampen mot Klepp 2, er ellers ubeseiret på hjemmebane.

Sindre Valstad Tjøtta er klubbens toppscorer og har levert bra når han har vært skadefri. Kaptein Ole Martin Tunheim er god å ha på midtbanen, Kristen Reime har vært en positiv tilvekst etter at han kom fra Bryne jr før sesongen.


Madla 2:
Ligger på femteplass av ti lag i avdeling 2, men er likevel kun to poeng over nedrykksplass, og direkte nedrykkstruet.

Tor Inge Sunde har gått fra 0 mål på 11 kamper i fjor til 6 mål på 6 kamper i år, og har vært en viktig bidragsyter til de 13 poengene Madla-rekruttene har tatt i år.

Forutsatt at A-laget løfter seg, og eventuelt ligger godt an til å berge plassen i 3. divisjon, kan det eventuelt dryppe noen forsterkninger på B-laget dersom behovet for poeng i 5. divisjon blir stort utover høsten.


Mastra:
Berget plassen i 5. divisjon med et nødskrik i fjor, og ser ut til å måtte ha marginene med seg for å gjøre det samme i år. Ligger riktignok to poeng og to plasser over nedrykksstreken til sommerpausen, men ti poeng på ti kamper skremmer ingen i en veldig tøff avdeling.

Det blir en høydramatisk høst med mange spennende kamper i en avdeling der fire-fem-seks lag kjemper om å unngå den ene nedrykksplassen sammen med allerede fortapte Storhaug.


Nærbø 2:
Mens Nærbøs A-lag kan bli innblandet i nedrykkskamp i 4. divisjon i høst, står B-laget allerede i sumpa i 5. divisjon avdeling 1 idet høstsesongen begynner. Ligger nest sist, og har kun ett poeng mer enn Hellvik på bunn.

Oppover på tabellen er det også kort vei, og kun tre poeng opp til sjuendeplassen i en avdeling der fem lag pustes i nakken av nedrykksspøkelset.

Simon Mesfin er toppscorer med seks scoringer så langt.


Oltedal:
En skikkelig berg- og dalbane av en vårsesong for laget fra ullbygda. Byttet trener foran årets sesong da Per Arne Oftedal trakk seg, og assistent Frode Espeland overtok roret sammen med de to spillende assistentene Seraphin Kellerhals og Nikolai  Oftedal. Det ga ikke ønsket effekt umiddelbart.

Startet seriespillet med å tape de fem første kampene, derav fire stortap. Etter 1-1 mot erkerival Dirdal i kamp seks, snudde trenden, og siden har de vært ubeseiret. 11 poeng på 10 kamper er likevel ikke nok til å ta dem over nedrykksstreken.

Dette laget skal være bedre enn tabellsituasjonen tilsier, og tar de med seg formen fra forsommeren gjennom ferieukene, bør det gå greit. Og hvis ikke er nok uansett trener Espeland fredet, for han er nemlig gift med styreleder Elisabeth Lima Espeland.

Åsmund Idland var Oltedals beste i seieren over SIF. (Foto: Alf Inge Lima)

Randaberg 3:
Ettersom Randabergs rekruttlag ble trukket foran forrige sesong, er Randaberg 3 kommunens nest beste fotballag.

Rykket opp i fjor høst, og kan etablere seg fint i 5. divisjon med en god høstsesong nå.

Ligger på sjuendeplass av elleve lag i avdeling 3, men har bare tre poeng ned til Jarl under streken.


Riska 2:
Har levert langt over forventningene etter opprykket fra 6. divisjon i fjor, og ligger nå på fjerdeplass av ti lag i aveling 2. Har fire poeng både opp til Buøy på opprykksplassen og ned til Dirdal på jumboplassen.

Solid trenerdebut av A-lagsspiller Joachim Boxill Knutsen, men nå venter en tøff høstsesong der alt kan skje.

Lagene bak på tabellen har vist formstigning inn mot sommeren, mens Riska 2 står uten seier på de tre siste kampene, så her er ingenting avgjort.


Sandved:
Ligger på fjerdeplass i avdeling 1, og er blant seks av elleve lag som kan føle seg helt trygge på å unngå nedrykk.

Suverene Austrått er det ingenting å gjøre med i toppen av tabellen, men med tre poeng færre enn Kåsen og to færre enn Vigrestad, kjemper Sandved mot de to jærlagene om andreplassen i den sterke avdelingen.

(Foto: Jon Endre Seljeset Mjøs, Sandnesposten.no)

Siddis:
Notoriske Daniel Håland har med sine ti scoringer skutt guttene i rosa til femteplass halvveis i avdeling 3. Har fem poengs margin ned til Jarl under nedrykksstreken, og bør berge plassen greit om de unngår høstsprekk. Foran dem på tabellen er det kun Vardeneset 2, med to poeng flere, som er innen rekkevidde.

De tre topplagene Havørn, Havdur og Tasta er for langt unna.

Har langt fra like mange kjente lokalfotballnavn nå som tidligere sesonger.


Sokndal:
Tre poeng ned til nedrykksstreken, og ett av fem lag som er helt avhengig av å ta poeng i høst for å unngå nedrykk. Har Brusand, Nærbø 2 og bunnlaget Hellvik bak seg. Her venter mange tøffe kamper i høst.


Stavanger:
Åpnet vårsesongen med å gå ubeseiret gjennom de fem første kampene, men sluknet deretter, og har nå ikke vunnet på de fem siste kampene. Det er en tøff trend å ta med seg inn i høstsesongen for et lag som kun ligger to poeng over nedrykksstreken i avdeling 2. Keeper Torkel A. Schibevaag har vært ute med brudd i hånden etter fjerde serierunde, men skal være spilleklar nå til høsten.

Har hele fire lag bak seg på tabellen, men i tillegg til at det er jevnt om poengene, har Oltedal og Dirdal på nedrykksplass vist en helt motsatt formkurve på forsommeren. Nettopp Dirdal venter på bortebane i høstens første kamp, og da får vi en pekepinn på om den gamle storheten SIF får en rolig høst, eller nok en høst full av nedrykksnerver.

Mohamed Abu Nima står med sju scoringer foreløpig, og hans scoringer har betydd mye for SIFs poengfangst.


Storhaug:
Rykket opp i fjor. Ett av få lag som ikke går et spennende nedrykksdrama i vente i høst, men det er kun fordi de allerede er så godt som nedrykket.

To poeng på ti kamper gir desidert sisteplass i avdeling 3, og sju poeng opp til trygg grunn. Det er neppe mulig å ta igjen i en divisjon der alle slår alle.


Sunde:
Rotet det til for seg, og ramlet oppi et sjokknedrykk fra 4. divisjon i fjor. Klatringen tilbake til «treije» har allerede startet, og laget fra Kvernavik er med i opprykkskampen i avdeling 2. En viktig årsak til den gode poengfangsten er Simen Soma Hjelles ni scoreringer, et antall som gjør ham til toppscorer i divisjonen.

Ligger på andreplass, ett poeng bak Buøy, og foran Forus og Gausel på bedre målforskjell.  Ett av disse tre lagene rykker opp, men Sunde viste fryktelig formutvikling inn mot sommerferien, og står uten seier på siste fire seriekamper, i tillegg til et stygt tap for 7. divisjonslaget Sørmarkå i Rogalandscupen.

Mye av grunnen til at formen sviktet var skader på flere sentrale spillere, en del hadde jobb på kampdager osv. Siste kamp før ferien reiste Sunde til Jørpeland med fire spillere på benk deriblant hovedtrener Anfinn Nilsen. Mye av grunnen til at Sunde har tatt poeng på svakere dager er keeper Kristian Stokdal, kanskje divisjonens beste keeper, men han har vært borte siden mai,  dermed har mye hvilt på skuldrene til andrekeeper Anders Børve.


Tasta:
I fjor glapp opprykket helt på tampen, da Vidar 2 snek seg forbi nærmest på målstreken og sendte Tasta ut i kvalifisering. Der ble det tap etter to kamper mot Voll.

I år ser det nok en gang ut til å bli en sesong i toppen, men det spørs om det er godt nok til å gå opp en divisjon. Etter 10 kamper ligger laget på 3. plass. 2 tap, mot Havdur og Havørn som ligger på plassene foran, og en uavgjort mot naboen VBK 2 som ligger på plassen bak har det blitt, de andre 7 kampen har endt med seier.

Tidligere VBK-, Vaulen- og Brodd-spiller Gutama Haji er lagets toppscorer med 8 mål på 7 kamper.

Mye skal skje om Tasta skal greie å ta igjen de 5 poengene det er opp til Havdur på topp, Havdur som forøvrig slo Tasta 7-0 i siste kamp før ferien. Men så er dette lokalfotballen, så for all del, mye kan skje.


Tjensvoll:
Ligger på sjetteplass med 12 poeng, men likevel ikke i trygg posisjon. Har fire poeng ned til Jarl under nedrykksstreken, og én kamp mer spilt enn bruntrøyene.

Bør få en god start på høsten for å unngå nedrykksskjelven, men åpner borte mot opprykksjagende Havdur.


Vardeneset 2:
Det går godt i Vardeneset om dagen, med et A-lag som overpresterer i 3. divisjon, og et b-lag som ligger like bak de tre opprykkskandidatene i 5. divisjon avdeling 3. Er ingen reell kandidat til verken opp- eller nedrykk, og det passer nok veldig bra for et lag bestående av juniorer, reserver fra A-laget og noen gutter fra C-laget.

5. divisjon er god matchtrening for de som spiller lite for A-laget. Vårens viktigste resultat var trolig 2-2 i andre serierunde mot Tasta,  da det er viktig for humørsprederne å hindre opprykk for bydelsnaboen.


Vigrestad:
Har et veldig spennende og ungt lag, stor sett bestående av Vigrestad-gutter. Fredrik Vold og Anders Mæland kom tilbake etter spill i Lura og Nærbø og har tilført de blårøde både kvalitet og ikke minst scoringer.  Marius Hegelstad er veldig god på sitt beste, den samme må sies om en skadefri Ruben Vold.

Laget til Svein Harald Vigrestad har også levert til forventningene, unntakene er tapene mot toerlagene til Klepp og Nærbø. Det største hinderet til et eventuelt opprykk er først og fremst Austrått. Selv om Vigrestad, som eneste lag, slo topplaget, er det litt for mange poeng opp etter halvspilt serie

Anders Mæland spiller for Varhaug i høst, Marius Hegelstad blir kleppspiller. Forhåpentligvis er ikke andre sentrale spillere aktuelle for lokale fjerdedivisjonsklubber, da blir det enda hardere å ta igjen Austrått.

Marius Hegelstad scoret for Bryne i en internkamp før sesongen. Nå melder unggutten overgang fra Vigrestad til fjerdedivisjonslaget Klepp. (Foto: Tarjei Sel, Jærbladet)

Les også:
Halvårsoppsummering 3. divisjon
Halvårsoppsummering 4. divisjon
Halvårsoppsummering 6. divisjon
Halvårsoppsummering 7. divisjon
«Sommerferie» – Lokalfotball-podden ep. 2


Halvårsoppsummeringen er et samarbeidsprosjekt mellom bloggere og ansvarlige for lokalfotball.no. Disse har bidratt:
Lars Fisketjøn
Oddbjørn Mihle Strand
Dag Atle Svendsen
Marius A. Lund
Sander Bilstad
Gunnar U. Stangeland
Ørjan Grødem
Nils-Ove Støbakk

Vi har tatt for oss alle lag i Sør-Rogaland, noen grundigere enn andre.
Tips om overganger, funfacts og relevant info om lag mottas med takk i kommentarfeltet under, bloggposten oppdateres.

1 hendelser på “Halvårsoppsummering 5. divisjon”

  1. Per Kristian Vold

    Hadde vært kjekt å se Terje i mål for Brusand, men det er nok broren Svein Inge som er solid mellom stengene 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.