Landstreff i Kongeparken

Vi har intervjuet to russ om hvordan de hadde det under årets landstreff i kongeparken.

Jonas Halsne Boe

Bilde : Jonas Halsne Boe
Tatt av : Jofrid Halsne Boe

Vi har intervjuet Jonas Halsne Bøe om Landstreffet i kongeparken. Han er 18 og blir snart 19 år og var russ i år 2019.

Jonas likte best den ene konserten med Martin Garrix. Russen er jo kjent for å rote når de er på Landstreffet. Hva gjorde dere? – Vi ryddet litt etter oss, men vi kunne nok vært litt bedre. Kunne du gått på Landstreffet igjen?    – Ja, det kunne jeg gjerne ha gjort igjen.

Hvordan oppførte folk rundt deg seg? – Folk rundt meg oppførte seg veldig sprøtt, sa Jonas. – Det var kjempe kjekt på Landstreffet selv om noen oppførte seg litt “crazy”. Mange russ sover i telt og russevan men hvor sov du egentlig? – Jeg sov hjemme siden jeg ikke bor så langt vekke fra kongeparken, men jeg sov i en russevan også litt.

Vi spurte om det var mange slåsskamper der og han svarte: – Det var ikke så mange slåsskamper som en kanskje skulle tro, men det var selvfølgelig noen.

Ida Hernes

Bilde : Ida Hernes
Tatt av : Ida Hernes

Vi har intervjuet Ida Hernes om Landstreffet i Kongeparken. Hun er 18 år gammel og er russ nå i 2019.

Det Ida likte best med Landstreffet var konsertene på kvelden fordi det var så god stemning og godt humør på de fleste.

–  Jeg likte best konserten til Wiz Khalifa, siden han fikk med seg publikum og han opptrådte best. Hun syntes at det var kjempe kjekt å være på Landstreffet og anbefaler alle russ å dra på Landstreffet. – Det var litt kaldt om kvelden, men når jeg hadde på meg en tykk jakke gikk det greit.

– Jeg synes at lørdag og fredag var de kjekkeste dagene siden det var like god stemning begge dagene. Vi lurte på om de var flinke til å rydde etter seg. – Vi ryddet ikke alt men vi ryddet det meste etter oss. Var det mange slåsskamper der? – Det var selvfølgelig noen slåsskamper der men det var heldigvis ikke så mange da.