Fin fredag

Fin fredag er et arrangement i kirka for 5.-7. klassinger. Lokalet er stort og fint og en trygg plass for alle. Det er en av Norges største tweens klubb, I høst har det gjennomsnitt vert 170 personer.

Selger

Andreas sier selv at de selger mange gode ting som f.eks slush , brus , godteri, boller og grøt til juleavslutninen.Det er vanlig med  lang kø i kiosken. Vi skal kanskje begynne å selge sukkerspinn. Alle liker det vi selger og håper det vil vare lenge. Vi pleier å ha lodd på slutten som er for eksempel en premie på noe godt .

Fremtiden

– Vi prøver å finne på enda mer gøy og nye aktiviteter
hele tiden, slik at det er morsomt å komme igjen. Også er det bra med gode ideer fra dere som går der, sier Andreas selv.

– Vi vil kanskje  lage noe som er for 2.-4. kl siden det er fin fredag for 5-7 og large for  8-10, sier Andreas.

Trygt

– Vi vil at det skal være en trygg plass for 5-7. klasse. Vi vil at det skal være bra og morsomt å bo/vokse opp, i Gjesdal kommune. Det er viktig at barnog unge kan ha et sted å få gode venner, og ha det kjekt sammen, i den fine kirka vår.

Det er bare å komme, det skal væremorsomt å komme på Fin fredag. Derfor har vi mange konkurranser,premier, andakt, leker og aktiviteter. Siden det har blitt Norges største tweens-klubb. Den virker som om det fungerer bra, sier Andreas.

Skrevet av : Guste G. og  Stine G.