Figgjo IL A-lag med nytt trenerteam!

I fjor rykket Figgjo opp fra sjette til femte division. I år fikk Figgjo en ny trener i Jan Terje Hetland som også har vært håndballtrener for damelaget til Ålgård. Torger Hetland ble med som assistenttrener. Her har vi intervjua Figgjoveteran Lasse Dørheim og assistenttrener Torger Hetland.

Torger Hetland

Podobny obraz

Torger Hetland er assistenttrener på A-laget til Figgjo.

     Torger Hetland

Torger Hetland begynte å spille fotball når han var fire år. Han har spilt ca. 535 kamper for Figgjo og scoret 25 mål.  Han sluttet med å spille fotball og ble trener. Det var fordi han ble skadet og ble også spurt om å bli trener. Han ble trener for aldersbestemte lag allerede før han var 13 år.  Nå er han med og trener han A-laget til Figgjo. Han begynte å trene dem når han var ca. 30 år, mens nå har han tatt rollen som assistenttrener. A-laget til Figgjo ligger nå i 5 divisjon. De trener 2 ganger i uken og spiller 1 kamp. Treningene starter kl. 19:30. Han synes det er gøy og utfordrende å trene dem. – A-laget til Figgjo får en god, kjekk sesong og kommer over midten av tabellen, sier Torger Hetland.

                                         


                    

      Lasse Dørheim

Lasse Dørheim tror at A- laget til Figgjo vil komme midt på tabellen denne sesongen. Han sier at det er veldig kjekt å spille på A-laget. Figgjo har 2 treninger og 1 kamp. I tillegg har de jogging og styrketrening utenom. Lasse sier at han skal spille til han er 40 hvis han holder seg skadefri og kroppen er i god form. Han begynte og spille fotball da han var 4 år. Lasse begynte å spille på A-laget til Figgjo da han var 31 år, han har gjort det veldig bra og scoret over 40 mål.

Hardere trening med ny trener

Lasse Dørheim sier at det er hardere trening etter at Jan Terje Hetland ble hovedtrener. De har mer løping og kondisjonstrening. Han synes det er positivt at spillerne blir bedre trent. Samtidig skulle ha ønske at de hadde mer spill og mindre «kjegler» og øvelser.