Besøksforbud grunnet plagsomme julekort!

Julekort til besvær! Saksøkt for plagsomt julekort.

Siden 2009 har Harald Eide Ellingsen gjennom sitt enkeltmannsforetak Positiv Humor sendt ut julekort til kunder, venner og forbindelser. Samt til en advokat, herr Odd Jo Forsell. Men ikke nå lenger.

Advokat Forsell har nå sett seg så grundig lei av dette at han har saksøkt Ellingsen for å ha «…blitt utsatt for diverse plagsomme julekort gjennom årene fra Harald Eide Ellingsen». Han anfører også at «Ellingsen er plagsom og ødelegger livet mitt. Ellingsens advokat er helt enig i dette».

Ekstra sårt blir jo dette for Ellingsen fordi Ellingsens advokat nettopp er nevnte Forsell. Ikke bare sårer dette personlig, men også i lommeboken, all den tid Ellingsen må dekke Forsells saksomkostninger både som saksøker og advokat for den saksøkte.

Det er blant annet adresseringen saksøkeren har reagert på.

Når det gjelder dette med «ond katteeier» så ønsker Ellingsen å presisere at han aldri har ment at alle katteeiere er onde. Men at alle onde eier katter. Ellingsen viser til samtlige Bond-filmer til understøttelse for dette.

Her er dommen i sin helhet:

 

– Dette blir en rar jul, sier Ellingsen i en kommentar.

Han har ennå ikke bestemt seg for om dommen skal ankes.

– Jeg vil jo egentlig konferere med min advokat, sier Ellingsen, men viser til at dette er praktisk vanskelig all den tid han ikke får lov til å kontakte ham før 2117.

Advokat Odd Jo Forsell.

Forfatter: Harald Ellingsen

Trenæva siddis utvandret til Jæren i -98.

Legg igjen en kommentar