Ka nå, Bryne FK?

Det var ikkje bare Bryne som dreit seg ut i dag, undertegnede var sikker på at kampstart som vanleg var 1800, så eg dukka opp like etter pause på stillingen 4-0 til Raufoss.

Det vil seie at i den omgangen eg fekk se, så klarte Bryne 1-1. Det er i grunn også et resultat eg ville vært misfornøyd med.

Men det blei altså 5-1 mot et nyopprykka lag, og det eg fekk sjå av Bryne i andre omgang var ikkje spesielt oppmuntrande med tanke på dei resterande kampane. Men allikevel må eg sei at der er ein positiv ting her, og det er at nå må Bryne ta grep umiddelbart, og hvis dei fungerer tror eg Bryne kan gjera det bedre enn det ville ha blitt med ein meir middelmådig start på sesongen.

Eg meiner at Gaute Larsen må gå nå. Han er sikkert ein fortreffelig fyr, og han vil Bryne alt vel, men nå må me stikka fingeren i jorda og sei at nok er nok, han kommer ikkje til å klara å tetta igjen forsvaret, og det virker som han heller ikkje evner å ildna opp spelerane. Eg tror dei og har skjønt at dette ikkje kommer til å gå bra, og då må det vel vera kroken på døra.

Eg blir fortalt at Bryne ikkje har råd til å bytta trener, men då må me vurdera dei andre alternativene.

Skal med bare gå videre med Ole Hjelmhaug, eller er han for knytta til Larsens prosjekt?

Eg tror ikkje han er løysningen, det sitter langt inne å sei det om ein som var ein sentral brikke i det siste tippeligalaget til Bryne, men nå må me gjera tydelege grep.

Om det er slik at Bryne ikkje har råd til å gjera grep, så har me vel heller ikkje råd til å rykka ned, og då er vel situasjonen ganske bekmørk i alle tilfeller. Eg orker ikkje mer av den seigpininga som det er å følga Bryne om dagen, og me må seie at nok er nok.

Då må me nesten bare begynna å tenka på neste sesong allerede nå, la oss gje 2.lagstrener Even Sel eller Alf-Ingve Berntsen sjansen, og bruka dei spelerane som vil få oppgaven med å ta laget opp igjen til Obos-ligaen.

Dei som uansett ikkje skal vera med Bryne ned må ein prøva å kvitta seg med så fort som mulig, og heller spara kroner på det.

Om ikkje administrasjonen i klubben forstår at nå er tidspunktet for endringar, må ein vel gjera endringar i den avdelingen og.

Forfattar: Bjørn Mihle Laugaland

Brynesupporter, født i Stavanger, og bor nå i Oslo. Har vært på alle cupfinalane som Bryne har vært i, og drømme heila tidå om den neste.

Legg att eit svar