Det bler mange nervøse stunder fram til 30.oktober

Det var jo eit mirakel heilt i tråd med geografien, som utspelte seg i Grimstad i går. At Bryne ikke slapp inn 4-5 mål i første omgang må nesten Jerv-spelerane ta ansvar for. Dei sjøl tok godt vare på sine sjansar, og fortsetter det sånn kommer det til å ble ein nerveslitande høst.

Eg hadde jo gitt opp. Det gjorde eg for to uker siden på Jessheim. Eg var sikker på at Bryne måtte ha poeng enten der eller mot KFUM her i Oslo, og då det ikkje skjedde var det egentlig bare å se fram til eit ungt, loklalt lag som potensielt kunne herja i 2.divisjon. Men nå er alt oppe i lufta igjen, og hvis Ull/Kisa taper mot Kristiansund i dag, kan Bryne vera på sikker plass etter neste kamp. Eg vil nesten påstå at det ville ha vært ufortjent, men hei: Me e Bryne, å tar det me får!

 

Det versta er at denne ligaen nærmast mistar alle regler rundt denne tida, og ingen resultater bler som forventa. Det bler heilt umulig å prøva å forutse noko som helst, og kven som rykker ned vil ikkje ble klart før på overtid i siste runde. Det som verkar heilt garantert uansett, er at Bryne kommer til å sleppa inn mål, men nå er det jo ein sjanse for at dei scorer fleire enn dei slepp inn. Ajeti og Helle har nærmast blitt målgarantister, og nå begynner jo også Khalili å scora når han vil. Det begynner jo og å se ut som Kastrati vil komma på scoringslista hvis det fortsette sånn.

 

Det er jo trøttande å måtte ble skuffa ein gang til for eit nedrykk som eg allerede har tatt for gitt, men nå Bryne slår Jerv, KFUM vinner i Levanger og Ranheim smadrer Fredrikstad, så tør du jo ikkje ver så bastante på så møje lenger. Nå får ein jo bare binda seg til masta, å la denne ligaen leva sitt eget liv, og så får ein heller ta konsekvensane av det til slutt. Eg kjenne eg grue meg. Å glede meg. Og det kommer til å vera sånn heilt te rundt klokka 3, 30.oktober.

Forfattar: Bjørn Mihle Laugaland

Brynesupporter, født i Stavanger, og bor nå i Oslo. Har vært på alle cupfinalane som Bryne har vært i, og drømme heila tidå om den neste.

Legg att eit svar