Påskeeggjakt!

Hei, endelig er det påskeferie, og jeg kjenner at det er så deilig med ferie. Siden fredag har jeg kost meg masse sammen med familie og venner. På onsdag reiste jeg og familien til Langesund der bestemor bor. Her var også familien fra Trondheim og London. Og det var så koselig å se alle sammen igjen. Siden onsdag har vi bare slappet av og vært i badeparken her på hotellet i Langesund. Å gå på dette badelandet er alltid et must når vi er her.

I dag har vi vært på påskeeggjakt. Jeg, familien min, Scarlett og de fra Trondheim har gått en tur i skogen. Det var så deilig å gå på tur, ihvertfall når det var så fint vær. Vi startet å gå tur klokka tolv, og gikk innover i en skog. Da vi hadde kommet et stykke stoppet vi. Det var her basen for påskeeggjakten skulle være. Onkel Marius og far skulle lage kart som vi skulle følge for å finne eggene. Da de var ferdige, gikk vi ungene litt vekk sånn at de kunne gjemme eggene. Så etter en stund var påskeeggjakten i gang!


Alle ungene løp rundt forbi og lette febrilsk etter eggene. Og det vi ikke visste var at de var mye bedre gjemt enn det vi trodde. Jeg klarte ganske lett å finne to egg, som ikke var mine. Men de 4 andre var veldig vanskelige. Jeg lette og lette,  gikk frem og tilbake. Men klarte allikevel ikke å finne dem.

Så sa far til meg: Du har gått forbi egget ditt mange ganger, og du har vært nærme alle gangene. Da begynte jeg å tenke på hvor jeg hadde lett mest og gått frem og tilbake. Og med en gang jeg fant ut hvor det var, gikk jeg bort, og fant egget mitt. Egentlig lå det litt synlig, men jeg tror at når du leter ganske fort så blir du litt blind. Jeg ble ihvertfall det. Jeg ble veldig glad da jeg fant egget mitt, og det var fylt med masse godt snop. Etter jakten, satte vi oss ned, spiste snop og slappet av. Så litt senere før vi gikk hjem hadde vi et par runder med boksen av.

Det var en kjempekoselig tur i finværet. Og jeg kjente at påskestemningen var der. Det er ikke påske uten påskeeggjakt. Nå senere i dag skal vi ha bursdagsselskap for søskenbarnet mitt Amalie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *