10. klasse droppet skolebenken og reiste i slalombakken

I dag har jeg, klassen min og nesten hele 10. trinn hatt skidag. Denne dagen har vært etterlengtet lenge. I sekken pakket jeg med meg kjeks, kvikklunsj, kakao og mat. Vi reiste fra skolen klokka 8:15 og var fremme ved Stavtjørn rundt 9:15. Alle kunne velge mellom å stå i trekket, gå på langrenn eller være ute i snøen og leke.

Jeg valgte selvfølgelig slalom. Selv om jeg liker godt å gå på langrenn, liker jeg også veldig godt slalom. Og det som er et ekstra pluss med slalom er at du slipper å gå i oppover bakkene, hehe. Sammen skulle jeg renne i lag med mine tre gode venninner, Gøril, Sandra og Anette. Det som var ekstra spennende var at Anette aldri har stått på slalom før, så jeg skulle lære henne.

Dagen i dag har vært kjempe kjekk. Da vi kom frem var det utrolig mye tåke, som gjorde at vi nesten ikke så noen ting når vi rant. Men det gikk greit. Anette var veldig flink, og ga aldri opp uansett hvor mye hun datt. Og hun ble bedre og flinkere ut over dagen. Rundt i 11:30 tiden tok vi oss en god matpause med kakao, brus, hjemmelaget skoleboller, mat, kvikk lunsj og kjeks.

Så fortsatte vi videre, og tåken begynte endelig å forsvinne. Og nå kunne du endelig se godt hvor du rant. Men det startet å regne i slutten, så vi ble ganske blaute. Så når klokka var rundt 13:00 skulle vi reise hjem. Men jeg og Sandra ville renne mer, så vi spurte de som jobbet der om de kunne skru på trekket igjen, sånn at vi fikk en siste tur. Og det gjorde de! Så da fikk vi hele trekket for oss selv, og det var kjempe kjekt.

Det er veldig kjekt å ha en sosial dag der man ikke trenger å tenke på skolen. Nå som det nærmer seg slutten av ungdomsskolen har vi så sykt mange prøver, tentamener og eksamener. Så da er det ekstra godt å lette litt på skuldrene og bare kose seg en dag i snøen med venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *