Samlet pokémons på fjelltur

Heisann!

De siste to ukene har det regnet ganske mye her på Ålgård så da tenkte lærerne at nå som det skulle bli fint vær kunne vi nyte det med en fjelltur felles for hele trinnet. Så i dag skulle vi på fjelltur til Edlandsfjellet/Nonsfjellet. Også skulle vi ta pause med bading, grilling og lunsj nede med stemmen.

fjelltur, turstiskilt

fjelltur, pose 3

Vi startet i rundt ni-tiden å gå fra skolen fordi vi måtte vente på at tåken skulle lette litt. Når vi skulle gå på vei opp til Edlandsfjellet gikk vi gjennom turstiene i Neseskogen, også gikk vi rundt Edlandsfjellet og så opp til toppen. Det tar litt lenger tid enn å bare gå rett opp, men da blir det mer en runde å gå pluss at denne løypen er kjempe fin å gå. Underveis tok vi litt småpauser sånn at vi fikk samle alle sammen før vi gikk videre. Etter et par timer var vi oppe på toppen, der tok vi litt selfier, bilder og skrev navnene i fjellboka.

fjelltur, pose 1

fjelltur, selfie

Så gikk turen videre ned til Stemmen. Det tok ikke lange tiden før vi var nede og da startet vi med å tenne bål sånn at de som hadde med seg grillmat kunne grille. Jeg hadde bare med meg vanlig nistepakke, saft og kjeks å kose meg med. Alle sammen koste seg, noen badet og andre hadde det fint på land.

fjelltur, pose 5

Nå for tiden har nok mange barn og voksne på Ålgård blitt ganske hekta på å samle Pokémons. Noe jeg også har blitt. Og det er en ganske morsom måte på å komme seg ut døra og være i aktivitet, så her på fjellet var det et par pokémons og pokéstop, hehe. så det måtte jeg benytte meg av. Rundt i Ålgård er det fullstappet av pokéstop og pokémons som skal bli samlet. Men det er ikke bare her på ålgård det er populært, det er populært i hele verden. 

fjelltur, pose 4

fjelltur, pose 2

Dette var en veldig bra tur sammen med kjekke venner og kjekke lærere.  Ganske kjekt å gjøre noe annerledes og ikke bare være på skolen å ha teori.

Forfatter: Ida

Instagram Idahammer01

2 kommentarer til «Samlet pokémons på fjelltur»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *