Isac Elliot var kjempesnill med fansen sin

Hei! For et par måneder siden hadde mamma en overraskelse til meg og min søster. Hun hadde bestilt billetter til Isac Elliot konsert! Konserten skulle være i Kongeparken amfi. Veldig kjekt at jeg og Kaja skulle få en kjekk kveld sammen med en kjempeflink artist. Isac Elliot er kjempeflink til å synge, og sangene er kjempe fine og kule.

IMG_3133

Front-9

Og nå var dagen endelig her. Konserten startet klokka seks, og klokka fem skulle vi møte to venninner som vi skulle gå sammen med. Da vi kom inn i salen var det ganske mange som hadde kommet, men det var fortsatt mange ledige plasser igjen. Vi fant en kjempe bra plass med seter, og kjempe god utsikt til scenen. Kongeparken amfi var jo et kjempe bra bygg med plass til kjempemange. For håpe at det kommer enda flere konserter med artister jeg liker til Ålgård. Jeg kjøpte en brus til meg og Kaja, og en stor popcorn på deling. Minuttene gikk veldig fort og plutselig var klokka seks og konserten var i gang.

Front-10

Front-11

Han sang mange sanger, både nye og kjente. Stemmen hans er så fin, han sang og danset og det så ut som han koste seg masse. Midt i konserten fikk ti heldige jenter komme opp på scenen og danse sammen med han i en sang. Men det var kun de jentene som stod helt fremme som fikk lov til det. De jentene var helt i hundre og tok tusenvis av selfier. Isac er kjempe snille med fansen sin og mange la frem mobilen sin på scenen og da tok han den gledelig opp og tok bilder. Det var et kjempe kult lys anlegg og danserne hans var bare helt AMAZING. De var så utrolig flinke til å danse. Skulle ønske jeg også var en sånn danser. Det var en kjempe kjekk opplevelse som alltid kommer til å bli husket.

Forfatter: Ida

Instagram Idahammer01

1 kommentar til «Isac Elliot var kjempesnill med fansen sin»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *