Vokser trær inn i himmelen?

Jeg har hittil hatt en viss tro på utsagnet om at «intet tre vokser inn i himmelen», men nå har jeg begynt å tvile. Et Viking-lag som mange av oss har utpekt som nedrykkskandidat i årets Eliteserie, ligger på toppen av tabellen etter tre serierunder. Jo, jeg er kjent med at det er 27 kamper igjen, men de ni poengene som er tatt – ja, de er sikret for all framtid.

Så kan «de lærde» selvsagt diskutere om denne overraskende posisjonen er fortjent, men det blir en håpløs diskusjon. Jeg er enig med dem som sier at Brann ble snytt for straffespark – kanskje både ett og to, og noen mener også tre – i lørdagens oppgjør. Men slik er det en gang, senere vil det nok skje at Viking får tvilsomme straffespark i mot…..!

Det er aldri hyggelig for en dommer å komme i fokus, men det er nå en gang endel av jobben. Noen av oss – sikkert de aller fleste – har vært det flere ganger. Mestrer vi ikke disse situasjonene, så har vi ingenting på banen å gjøre som dommer…….

Det var ingen lett kamp å dømme, Vikingkampen mot Brann. Snarere tvert i mot, den var vanskelig. To lag som var overtente i sin forberedelse bidro til at dommeren etter sigende delte ut ti gule kort, og ett rødt. Det kunne nok vært enda flere, allerede i kampens første minutt burde han gitt et gult kort. Men det skal være usagt om det hadde hjulpet noe på tenningsnivået hos de 22 på banen…

Når dette er sagt – det var en underholdende fotballkveld. Og vi kan bare synes synd på dem som ikke er interessert i fotball, og følgelig ikke fikk med seg denne godbiten!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.