Viking i skuddet, men verre med Randaberg

Viking i skuddet, men verre med Randaberg

Etter er trist serieåpning kom Viking sterkt hjemme mot Rosenborg – selv om det ble nederlag. Innsats og svette er fortsatt gode våpen i fotball, og det viste seg også mot Odd i siste hjemmekamp. 3-0 var fortjent, selv om det skal sies at tynnere Skienslag er det lenge siden vi har sett.
Glitrende spill av raske Samuel Adegbenro skapte uro i Odd-forsvaret, og han var utvilsomt banens beste spiller.
I 1. divisjon har Ulf alvorlige planer om å rykke opp til Eliteserien. Søndag tapte Sandnes-laget hele 0-4 borte mot Åsane, og det tyder nok på at det ikke skal bli helt lett å rykke opp.
I 2.divisjon har Vidar inntatt ledelsen i avdelingen, men det er selvsagt altfor tidlig å si noe som helst om hvordan dette skal gå. Bryne som er favoritt, har vunnet sine to første kamper og har styrket sitt favorittstempel. EIK vant i helgen og det betyr at det kun var Vard Haugesund som tapte i denne serierunden av våre fire lag. Haugesunderne tapte borte mot Nest-Sotra som trolig blir å regne med på øvre del av tabellen.
I denne uken spilles 1. runde i cupen. Viking drar til Hommersåk og møter Riska – og
Viking sikrer seg avansement uten problemer. Det får heller ikke Bryne i sin hjemmekamp mot Brodd. Så er spørsmålet om Vidar vil kunne gjenta cupsuksessen fra i fjor når laget på torsdag får besøk på Lassa av FK Haugesund. I fjor slo Vidar ute både Bryne og Viking, men en gjentakelse av suksessen er kanskje for mye å vente….?
Sluttelig – Randaberg skuffet mot nyopprykkede Buøy sist fredag, og tapte 1-2. Det ser litt mørkt ut foreløpig, og vi får håpe at det ikke går slik at det blir et nytt nedrykk. Det har i grunnen vært nok av dem de siste årene…..!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.