Tiden er ute, Tom Tvedt!

Tiden er ute, Tom Tvedt!

I hele Tom Tvedts periode som president i Norges Idrettsforbund har han blitt drevet fra skanse til skanse. I NIF kom han i dårlig selskap med forbundets generalsekretær, Inge Andersen, som styrte Idrettsforbundet som sin egen butikk. Det kunne heldigvis ikke gå godt, Inge Andersen fikk sparken – omsider – men det er fortsatt uro i idretts-Norge. Etter det famøse intervjuet med NRK hvor idrettspresidenten «leste opp» sine faste svar, uansett hva han ble spurt om, vil det gå lenge før det blir glemt – i alle fall lenge etter at Tom Tvedt har forsvunnet ut dørene i Idrettsforbundet.
Både han og idrettsstyret var stadig på vikende front når det gjaldt offentliggjøring av regningene, og det endte med at omsider kom alt . – eller kanskje det meste – for en dag. Når vi nå får se galskapen i full offentlighet, så forstår vi at dette ville forbundsstyret helst legge et glemselens slør over .
Det er ikke nødvendig å bidra med ytterligere kommentarer. Alkoholen fløt når Tom Tvedt og de andre idrettspampene samlet seg i godt lag, og det var neppe så sjelden. Nå sier Tom Tvedt seg lei for «de mange dårlige eksemplene»på alkoholbruk som har kommet fram i norsk idrett.
Tom Tvedt og hans styre bør bidra for norsk idrett – og de må gjøre det ved å stille sine posisjoner til disposisjon. Dette skammens styre må bli fritatt for å fortsette!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.