Seriestart mens vi venter på våren…

Viking viste fin innsats i seriens første oppgjør sist helg. At det ble seier mot et meget svakt hjemmelag – Kongsvinger – får så være, men det positive for Viking var MÅTEN det skjedde på. En aggressiv spillestil fra første øyeblikk – og det endog en spillestil som holdt kampen gjennom! Slutt var det med fjorårets spillestil hvor de fleste pasningene gikk enten sidelangs eller bakover – nå var det framover, framover hele tiden.
Kongsvinger er en ting, noe annet er kanskje Mjøndalen. På Viking stadion – der skal det endog være navnedåp for bankens velvillighet med sine penger. Skjønt – sine penger – til syvende og sist er det bankens kunder som gjennom sine bankrenter som betaler kalaset.
Det er tirsdag Mjøndalen kommer. Kan Viking komme med sin spillestil fra Kongsvinger, så kan dette gå bedre enn jeg fryktet.
Ulf spiller søndag kveld – borte mot Nest Sotra som i fjor vant
2. divisjonsavdelingen hvor våre lokale 2. divisjonslag medvirket. Hvor gode er Ulf? Sannelig ikke lett å si. Keeperskade gjør ikke svaret lettere. Men Nest Sotra er nok et av de lagene som Ulf skal slå om de skal slåss om tetplasseringene.

Øverst spiller Eliteserien hvor våre lokale lag ikke er med. Vi får håpe det blir med den ene sesongen….!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.