Randabergs A-lag uten seier

Torsdag kveld spilte de svartkledde Randaberg-spillerne sin fjerde kamp i årets 4. divisjon, som altså er nivå 5. Nyopprykkede Havdur fra Tjelta var kveldens motstander, og det endte 2-2 – og dermed fikk Randaberg sesongens første poeng. Jeg fikk med meg 1. omgang – og ved pause ledet gjestene 1-0 – men det var etter 45 minutter hvor Randaberg hadde spillet mest, og avgjort de fleste sjansene. Mange skudd, men som oftest like utenfor treverket – i den grad målstolpene fortsatt er laget av tre. Og det er de jo ikke.

En målfarlig spiss er med andre ord savnet. Men akkurat det er ikke Randaberg alene om, det går igjen hos de fleste. Tabellen etter fire runder forteller at Randaberg har tatt ett poeng, og det gir laget en plass snublende nær bunnplassen.

Etter tre serierunder hvor Viking stod med full pott, kom det første nederlaget. Det måtte jo komme, selvsagt. Men tapet var knepent, 0-1, og Viking leverte likevel en god kamp mot Odd i Skien. Et tabbemål av keeper avgjorde kampen, og avslørte nok at kritikerne til Vikings målvakter har hatt sine poenger. Kommende helg drar Viking på ny bortekamp, denne gang til Trøndelag hvor Ranheim venter. Bunnlaget hittil, forøvrig, sammen med – av alle – Rosenborg på nest siste plass. Hvem hadde trodd det før seriestarten?

Her bør det bli Viking-poeng. Med sin aggressive spillestil bør Viking kunne overkjøre Ranheim og ta en solid seier. Nåja, i alle fall en seier…!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.