Nå er det like før

Nå er det like før, står det i tittelen. Men det er ikke sant – sannheten er jo at flere av divisjonene har spilt sine første kamper forlengst. Selv var jeg på kamp om poeng torsdag kveld – Randaberg hjemme mot Eiger – og der vant egersunderne 1-0. Men scoringen var tvilsom ettersom dommeren like før tydelig pekte på straffemerket – og det viste også «tv-overføringen» som Aftenbladet stod for. Jeg skal innrømme at jeg forlot kampen etter en halv times spill, ettersom det var «jyseligt kaldt» – og jeg forsøker etter evne å ta vare på helsa . Tre grader – riktignok plussgrader – men alligavel.

Tilbake til dommeravgjørelsen. Spørsmålet er om han i tillegg til markeringen også bidro med fløytesignal, og derom synes det å være en smule tvil. Jeg var som sagt ikke der på det tidspunkt, da befant jeg meg i godstolen. Men skulle det komme en protest fra hjemmelaget fordi fløytesignalet var registrert – så var kampen stoppet. Da kan det som kjent ikke scores mål.

Men det er i alle fall tydelig at vi er i gang….!

Søndag kveld er Viking tilbake i Eliteserien. Det er noe annet enn kampene i den såkalte Obos-ligaen, kvaliteten er flere hakk bedre blant de 16 topplagene. Kristiansund gjorde en fin innsats i fjorårets serie som var debutsesongen til kristiansunderne. Nå møter de et Vikinglag som utvilsomt har gjort det bra i treningskampene, men teori og pakkis er som kjent to forskjellige ting.

Selv er jeg spesielt spent på sidebacken Sondre Bjørshol som tidligere spilte for min egen klubb, FK Vidar. En flott gutt, og en dyktig spiller – så jeg sier det slik: Lykke til, Sondre!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.