Glimrende Viking-start

Viking fikk akkurat den seriestarten de håpet på og ønsket seg. 2-0 hjemme over Kristiansund i en kamp der Viking var nærmere både 3-0 og 4-0 enn gjestene var 1-2, var avgjort fortjent. Hadde vi ikke visst bedre, ville vi trodd det var Kristiansund som var debutlaget i Eliteserien og ikke Viking. Bjarne Berntsens mannskap var aggressive i spillestilen, tettet igjen i eget forsvar og var raske til å gå i angrep. Nå er det 29 serierunder igjen, så vi skal være forsiktig med å ta i bruk de store bokstavene – men søndagens Viking-kamp bidro avgjort til å gi sitt publikum gode forhåpninger.

«De tre store» , Rosenborg, Molde og Brann slet i seriestarten. Trønderne fikk et fortjent tap på Aspmyra i Bodø, Molde fikk med seg ett poeng i Sarpsborg på et noe tvilsomt frispark, og Brann tapte i Skien mot Odd – på tross av at de fikk en scoring allerede før publikum hadde fått innta sine plasser på tribunen.

I Obosligaen opplevde vi at en kampleder ga to gule kort til en spiller, men uten å avslutte med utvisning. Tar vi en tur over til engelsk fotball så vi en soleklar offside på i alle fall en meter, uten at det etterfølgende målet ble annullert. Dermed fikk Chelsea tre poeng som de ikke skulle hatt mot bunnlaget Cardiff.

Hvordan det var mulig ikke å se en så klar offside, skulle jeg gjerne hatt en forklaring på…..!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.