Frøyland stod ikke distansen

Ordningen med at topplagene i cupens to første runder skal spille på bortebane mot lag fra lavere divisjoner, har utvilsomt vært en suksess. I år var det Frøyland – og Åkra – som fikk sjansen mot Viking og FK Haugesund – FKH mellom venner – men hverken Frøyland eller Åkra stod løpet ut. Frøyland tok ledelsen og holdt 1-0 en god stund, men Viking karret seg videre med en 3-1-seier. Det skulle forøvrig bare mangle. Det samme var tilfelle på Åkra, FKH gikk komfortabelt videre, og i 2. runde kan det bli Vard som får møte haugesundernes storhet for tiden. Vard’ane slo ut Vidar etter ekstraomganger, og nok en gang ledet Vidar 1-0 i en viktig kamp, som endte med tap når 90 minutter var spilt. Mot Vard ble det forøvrig spilt 120 minutter ettersom det ble ekstraomganger.

Viking går trolig møte Hinna i neste runde – et Hinnalag som slo ut 2. divisjonslaget Sola med 2-0. For Hinna er det årets kamp hvis det blir Viking som kommer – det er ikke mange metrene vikingene trenger for å forflytte seg.

Bryne gikk oppskriftsmessig videre etter 9-0 over Ålgård – sistnevnte holder ikke lenger samme standard som før. EIK slo ut Brodd på Midjord, og Sandnes Ulf slo ut Madla.

Det skal bli spennende å se sammensetningen av 2. rundekampene.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.