Fram med pengene før sesongen er slutt

Fram med pengene før sesongen er slutt

Skulle du ha kommet i skade for å bestille både flybilletter og hotell i Oslo under cupfinalehelgen i november, er det bare å avbestille. Ja, hvis du ikke er fra Haugesund – et ordinært FKH-lag er fortsatt med i cupen, og du kan jo alltid håpe….!
Onsdag og Kr.Himmelfartsdag ble et sorgens kapitel for våre antatt beste lag i kretsens søndre del. Bryne som i fjor ble slått ut av Vidar, måtte onsdag se seg slått ut av Jerv fra Grimstad – et lag som ligger nest sist på 1. div.tabellen. Sandnes Ulf sa også farvel – turen til Bergen endte med nederlag mot Nest Sotra som befinner seg i 2. divisjon. Men det er nok et poeng at nettopp Nest Sotra er en farlig konkurrent til å sette Bryne utenfor tabelltoppen i denne divisjonen.
Et middelmådig Viking-lag går nå fra nederlag til nederlag, og det var ikke noe å si på at EIK satte Viking utenfor årets cup. I fjor måtte Viking se seg slått ut av Vidar, og nå var det et nytt 2. divisjonslag som sørget for at Viking ikke får så mange kronene å hente fra cupen. Penger er avgjort noe Viking har bruk for i disse vanskelige tider.
Det er ikke lett å være i Vikings ledelse akkurat nå. Under andre forhold ville nok treneren vært gitt avskjed, men når pengesekken er tom, er det ikke lett å gi treneren sparken og hente en ny. På den annen side kan ikke Viking leve med en trener som er fullstendig uten suksess – og nederlaget for EIK kan være det som avgjør.
Vikings «gutta boys» som trolig har bedre rede på penger enn på fotball, har omsider lovet at de skal fremskaffe et større beløp til å handle for. Viking får glede seg over det, men da bør pengefolket komme med kronene – helst før sesongen er forbi….!
Sluttelig – Randaberg sliter også. Fire kamper på eget gress har foreløpig ikke ført til en eneste scoring, og da er det ikke lett å vinne fotballkamper…….!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *