13 Randaberg-lag til Kattegat Cup

13 Randaberg-lag til Kattegat Cup

Randaberg-fotballen er godt representert i Kattegat Cup i Danmark i tiden torsdag 30. juli – søndag 2. august. 13 lag med både gutter og jenter skal ta del i fotballens gleder i Grenaa, og dit drar de i fire busser. Grenaa ligger 2 1/2 times busstur fra Hirtshals, og de reiste ned onsdag og er hjemme igjen natt til mandag.

Rundt 40 ledere er med på turen, og hovedleder er Gro Landsnes.

Kampene tar til torsdag formiddag, etter at turneringen er åpnet like før av borgermesteren i Grenaa. Kampene spilles på gressbaner og en kunstgressbane, og lagene blir innkvartert på skoler like i nærheten av kampbanene. Det er forøvrig tredje gang at Randaberg er med i turneringen, og vårt lag har med alle aldersgrupper fra ungdomsavdelingen.

Jeg vil tro at turneringen blir en opplevelse for de unge. Fotballen er en ting, men det er også mangt i Grenaa av sosiale ting. Djurs Sommerland ligger i nærheten og byr på 60 forskjellige aktiviteter. Grenaa har Jyllands beste badestrand og en moderne, ny svømmehall. Like i nærheten finnes også – av alle ting – et hai-basseng med tropiske haier, for dem som liker det. Blant tilbudene finnes også Danmarks største rutsjebane. Fredag og lørdag inviterer arrangøren til alkoholfritt diskotek.

Lykke til med et fint opphold og mange gode opplevelser!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.