Oddbjørn Mihle Strand sitt drømmelag for 2017-sesongen

Midtbygdens IL-trener og lokalfotballblogger Oddbjørn Mihle Strand er neste mann ut på drømmelagsstafetten. Den rutinerte keeperen og lokalfotballentusiasten har plukket ut en ellever fra 2.-4.-divisjon basert på årets sesong.
Han har ikke funnet plass til MIL-spillere på drømmelaget men har en Staal-spiller og to målscorere fra 4. divisjon avd 1 i angrepet.


Det er på tide å få gang på drømmelagene i lokalfotballen igjen, og jeg kjører i gang med et lag bestående av spillere fra 2., 3. og 4. divisjon vurdert ut i fra prestasjoner levert i løpet av årets sesong.

Om dette laget hadde passet veldig bra sammen i en 3-4-3 formasjon vites ikke, men det er liten tvil om at dette er et solid lag!

Mange er nok helt sikker uenig i dette laget, men laget består av spillere som har vært meget gode for sine lag i 2017!

Keeper:
Thomas Kinn – Vard Haugesund


Kinn er et av de største keepertalentene i Rogaland og har de siste to sesongene stått fast for Vard Haugesund i 2.divisjon på tross av at han kun er 18 år gammel.

I år fikk han også debuten sin på G18-landslaget og står med to kamper der. Han trente også med Aston Villa i mars og har virkelig stått bra mellom stengene for Vard i årets sesong.Midtstopper:
Andreas Ueland – Bryne FK

Unge Andreas Ueland har også levert varene i 2.divisjon i år. Ueland ble 18 i august, men har spilt nesten det som er av kamper bak i en treer for jærlaget. I tillegg har han spilt seg inn til fast plass på G18-landslaget hvor han står med tre kamper i år, men hvor han også er tatt ut i de tre kommende kampene.


Midtstopper:
Daniel Berntsen – FK Vidar


Daniel Berntsen er et kjent navn i lokalfotballen og han har flere solide sesonger bak seg i 2.divisjon. Foruten å ha levert bra på et Vidarlag som har imponert, så har også kapteinen tegnet seg for hele fem seriemål fra sin midtstopperposisjon. Denne karen kan mer enn å klarere langt!


Midtstopper:
Erlend Drivenes – Vard Haugesund


Vard Haugesund sin Erlend Drivenes har i år igjen gjort en god sesong for Haugesundslaget. Han har vært en av lagets aller beste spillere i 2.divisjon i flere sesonger. Åkragutten gikk til Haugesund i ung alder, og tok turen videre til Vard Haugesund i 2010 hvor han etter hvert har endt opp som kaptein.Midtbane:
Thomas Leidland – Madla IL


Thomas Leidland har virkelig hatt en solid sesong for et Madlalag som har imponert. Han er kanskje ikke en spiller som blir veldig mye lagt merke til, men en spiller som legger ned en utrolig viktig jobb for laget sitt.

Fra sin defensive midtbaneposisjon bidrar han med løpskraft og kloke valg med ball som utfyller resten av de gode spillerne i Madla bra.


Midtbane:
Mikal Hebnes Olsen – Vardeneset BK


Vardeneset topper tabellen i 4.divisjon avdeling 2 med 50 poeng på 21 kamper. Mikal Hebnes Olsen har nok kanskje vært deres viktigste spiller og er delt toppscorer sammen med Steffen Klemetsen Jakobsen med 16 mål. Noe som er utrolig imponerende med tanke på at han ofte kan bekle en litt defensiv midtbanerolle.


Midtbane:
Sander Flåte – FK Vidar/Skeid


Den unge lovende spilleren tok i sommer turen til Oslo for å studere. Frem til da hadde han hatt en veldig god sesong for Vidar i 2.divisjon og det var flere klubber i Oslo som ønsket hans tjenester.

Han endte til slutt hos Tom Nordlie sitt Skeid hvor han har fortsatt den gode trenden og hatt en veldig god start på høstsesongen også det i 2.divisjon.

Midtbane:
Robert Undheim – Bryne FK

Etter flere sesonger plaget av skader har Robert Undheim denne sesongen blitt satset på som vingback i Bryne sin 3-5-2 formasjon. Der har han løst oppgavene sine virkelig bra og står med 11 målgivende pasninger. I tillegg står han bokført med fire scoringer. Har vært en av de beste på et Brynelag som kjemper om opprykk til OBOS-ligaen.Spiss:
Kjetil Vatland Olsen – Kopervik IL

Kopervikgutten Vatland Olsen presenterte seg virkelig i lokalfotballen i 2016. Da endte spissen på 24 mål på 21 kamper for et Kopervik som holdt plassen etter kvalikk. I år har han igjen gjort en veldig bra jobb og står per nå bokført med 21 mål så langt i 4.divisjon.

Dette har ført til at han også har fått muligheten til å trene med FKH i sommer. 22-åringen får vi nok se mer til av de neste årene!

Spiss:
Vetle Myhre – Riska FK

Jeg finner kanskje ingen som er så selvskreven på dette laget som Vetle Myhre. Vi vet fra tidligere år at Myhre har levert både i 1, 2 og 3 divisjon og forventet mye mål denne sesongen. Likevel er det veldig imponerende å stå med 30 mål på 21 offisielle kamper for et bra Riskalag. I tillegg har han scoret fire hattrick så langt. Og det blir garantert flere mål utover sesongen.

Spiss:
Even Østensen – Staal Jørpeland

Siste spissplassen på laget går til Staal Jørpeland sin Even Østensen. Spissen som endte opp med 22 mål på 26 kamper i fjor står med 18 mål på 22 kamper så langt. I tillegg har laget hans Staal slitt mye mer denne sesongen enn i fjor og han er en trussel mot alle lag i divisjonen.

Har spilt en treningskamp for Vidar i sommer og er ønsket med der til neste år. Så det blir spennende å se hvor Even ender hen.


Benk:
Elias Valderhaug (Åkra)
Bjørnar Holmvik (FK Vidar)
Ronnel Mathiassen (Sola FK)
Daniel Hadland (Brodd)
Stian Sleveland (EIK)
Mads Bøgild (Bryne)
Christoffer Talge (Madla).


Er du uenig i laget? Sett gjerne opp ditt forslag i kommentarfeltet under!

Jeg sender herved stafettpinnen videre til SGD, Øyvind Jacobsen som utfordres til å plukke ut sitt drømmelag i lokalfotballen.


Les også tidligere bloggposter i drømmelagsstafetten:
Jørn Brekke`s lokalfotball Super XI
Lars Fisketjøns drømmelag fra lokalfotballen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.