Lokalfotballen ruller igjen

Etter en drøy måned triller lokalfotballen nedover i divisjonene igjen. Denne uken er det nesten full runde i 4. og 5. divisjon, i tillegg skal flere lokale G19-lag ut i NM kamper.

De lokale 3. divisjonslagene har vært i aksjon siden slutten av juli.
Sola har funnet høstformen og har tatt sju av ni poeng etter sommerpausen.
En heldig seier over Start II ble etterfulgt av uavgjort borte mot Pors. Lørdag ble det storseier hjemme mot Tønsberg etter en god andreomgang.

Lura har fått det tøffere, og sliter på bortebane. Bortetap mot Brodd ble fulgt opp med sterk hjemmeseier, før det ble stortap borte mot Flekkerøy.

Staal Jørpeland slo Fløy hjemme etter overtidsdrama, men kom fort ned på jorden igjen da Bryne II og nykommer Fredrik Flo ble for sterke hjemme på Staaltun.

Bryne II og Sandnes II har tatt henholdsvis fire og tre poeng på to sommerkamper. Bryne II spilte uavgjort mot Viking II, mens Sandnes slo Viking-rekruttene.

Begge toerlagene skal i aksjon i kveld. Bryne II tar i mot Brodd, Sandnes II får besøk av Staal Jørpeland som for øyeblikket ligger sammen med toerlagene under streken. Lura er på sikker plass, Sola jager en plass blant de tre beste.

Spennende høst i 4. divisjon
To kamper er allerede spilt i 4. divisjon. Sola II vant lokalderbyet mot Havørn i avd 1, mens bunnlaget Varhaug tok en sterk og overraskende 1-0-seier borte mot Kopervik avd 2.

Klepp og Randaberg var tippet på opprykksplass før sesongen, men er foreløpig syv og ni poeng bak EIK II i avdeling 1. Kveldens oppgjør på Klepp stadion er likevel som et toppoppgjør å regne.

Midtbygden og Buøy kjemper i andre enden av tabellen i den fryktelig jevne 4. divisjon avd. 1-puljen. Med seier kan Tau-laget få en luke til bunnlagene.
Det kan også Voll dersom de makter å slå Hana på eget gress. Hana, som tok ferie med stil, har forsterket troppen inn mot høstsesongen.

Suverene Vardeneset
Austrått gikk på et bittert tap før ferien og må slå akterutseilte Avaldsnes i kveld for å ha heng på de andre lagene i nedrykksstriden.

Nærbø har tatt store steg etter en tøff start på sesongen, men skal i kveld måle krefter mot den suverene serielederen Vardeneset hjemme på det nye kunstgresset i Loen. Bjørn Erik Taksdal er tilbake for fullt etter skaden og var sentral da laget banket Klepp 5-2 i treningskamp forrige uke.

Riska og Frøyland har ikke levd helt opp til de høye forventningene som ble stilt til lagene før sesongen. 27 og 22 poeng er henholdsvis 11 og 6 poeng bak serieleder Vardeneset, i kveld kan lagene ta innpå. Frøyland tar i mot Vaulen, mens Vard Haugesund II kommer til Riska stadion.

Ålgård fikk sin første høstkamp utsatt da Skjold slet med å stille mannskap. Første kamp etter ferien blir hjemmekampen mot Avaldsnes torsdag. Til den kampen kan Aslak Ravndal og co. stille både ungt og med gamle travere.

LES OGSÅ: Ålgårdblogger Dag Atle Svendsen har skrevet om første halvdel i 4. divisjon avd. 2.

 

PS: Ønsker du å blogge for Lokalfotball.no eller vil du dele din drømme-XI fra lokalfotballen?
Ta kontakt med webmaster@jbl.no eller nils-ove@jbl.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.