Norsk damefotball – hvor går veien videre?

Når du mener noe så er det vel bare å kaste det ut i det offentlige rom? Som fotballdommer er jeg vant med noen sure kommentarer i løpet av 2 x45 minutt så her er det bare å kaste seg ut på dypt vann.

Invitasjonen jeg fikk til å skrive på denne bloggen er nok basert på noen twittermeldinger der jeg har stilt spørsmål om hvorfor en lokalfotballblogg kun dreier seg om herrefotball. For meg har det vært ekstra spesielt når Jærbladet er en part i lokalfotball.no, avisa som sannsynligvis er den eneste sør for Boknafjorden som neste år kan dekke elitefotball.

Les mer

«Så var det dette med tillit, gangsyn og speilbildet, da.»

På lørdag tok jeg turen til Hommersåk for å se Riska – Ålgård. Utfallet av denne kampen overrasket nok ikke mange. Det ble 3-1 til hjemmelaget, og med det levde håpet deres om opprykk i nøyaktig én time til. Det som derimot overrasket – eller nærmest sjokkerte – mange av oss, var nyheten som sprakk etter kampen.

For faktisk før kampen i det hele tatt var ferdigspilt, gikk ÅFK ut med en pressemelding hvor de informerte om at lagets to hovedtrenere, Andreas Ravndal og Jonas Vølstad Fjeldsbø, var ferdige etter sesongen, og den tidligere Viking-keeperen og Vaulen- og SIF-treneren, Bo Andersen, kommer inn. Spillergruppa og de to nåværende trenerne hadde blitt informert torsdag i forveien. Les mer