Ålgård og Geir Midtsian bør skille lag

Foto: Frode Olsen
Foto: Frode Olsen

Geir Midtsian vil at Ålgård fotballklubb skal legge til rette for opprykk på første forsøk. Jeg mener klubben ikke har råd til å haste mer nå. Derfor bør partene skille lag etter årets sesong.

Ålgård fotballklubb har rykket ned på nivå fem i norsk fotball for første gang i klubbens historie. Til syvende og sist var ikke spillerne, trenerne, styret eller organisasjonen god nok til å kapre en plass i den nye, spissede 3. divisjon. Dette er i tillegg klubbens andre nedrykk på tre sesonger.
Fortsett å lese «Ålgård og Geir Midtsian bør skille lag»

Derfor må Forus og Gausel straffes knallhardt

NFF Rogaland har, etter mitt skjønn, håndtert FGI-skandalen bra så langt. Nå må de følge opp med strenge sanksjoner mot klubben og de ansvarlige for jukset.

Mye kan gå galt med navn på dommerkort, telling av gule kort og bruk av spillere som ikke er berettiget. I de aller fleste tilfellene velger jeg å tro at det er snakk om uhell, og ikke bevisst juks. Det trodde jeg da Madla rykket opp for to år siden, det tror jeg om Staal 2 og det tror jeg om Avaldsnes. Fortsett å lese «Derfor må Forus og Gausel straffes knallhardt»

De åtte største talentene

Nivået på de største talentene i regionen er skyhøyt. Her er de åtte tenåringene med aller høyest potensial.

Jeg har vraket U-landslagsspillere, Tippeliga-målscorere og fotballproffer for å komme fram til de åtte største talentene. Alle spillere mellom 15 og 19 år, som har spilt størsteparten av sin barne- og ungdomsfotball i klubber fra vår del av Rogaland, er vurdert. Det er mange unggutter som får muligheten på høyt nivå nå for tiden, og ekstremt mange som banker på døra til et A-lag i Tippeligaen eller Obosligaen. Det har gjort jobben vanskeligere, og jeg kunne sikkert plukket ut 15 navn og likevel fått kjeft for å ha utelatt noen. Fortsett å lese «De åtte største talentene»