Tid for hage! Uff!

Den evige gartner
Den evige gartner

Uff, nå er den tiden over oss igjen. For noen har den vært det lenge.

Våren. Hagen. Slaveriet.

Vi er treller under gress og ugress!

Noen finner en ubegripelig glede i å plante prydbusker og springe rundt med neglesaks for å finslipe dem, mens andre, som jeg, føler oss som den tysk-romerske keiser Henrik IV må ha følt det når han gjorde sin botsgang til pave Gregor VII som da oppholdt seg i Canossa. Og den godeste Henrik IV hadde endatil sikkert folk som ordnet hagen sin!!

Lavendel og gnom i skjønn forening.

Men a man’s gotta do what a gardener does, så jeg klipper jevnlig plenen, ser på hekken, lurer på hva som er ugress og hva som er ekte saker, lar begge deler bli stående for sikkerhets skyld, og har jevnlige samtaler med hagegnomen min, som jeg fikk av gode kolleger tidligere i år. Fikk forresten en lavendelplante også, som jeg har plantet, og en større grønn plante, som kanskje er død nå, siden det har ikke regnet skikkelig på en stund.

Husk: hvert minutt brukt på hagearbeid er et minutt i livet du aldri får tilbake!!

Ekte engler finnes! En venninne av datteren spurte om hun kunne få luke løvetann, "for hun likte å luke". Fantastisk ungdom! Uforståelig, men fantastisk!!
Ekte engler finnes! En venninne av datteren spurte om hun kunne få luke løvetann, «for hun likte å luke». Fantastisk ungdom! Selvsagt komplett uforståelig, men fantastisk!!

Jeg har mottatt trusselbrev fra Hageselskapet!!!:

Jeg har fått trusselbrev fra Hageselskapet! (og det fra Henry, som er slik en hyggelig fyr)
Jeg har fått trusselbrev fra Hageselskapet!
(og det fra Henry, som er slik en hyggelig fyr)

Forfatter: Harald Ellingsen

Trenæva siddis utvandret til Jæren i -98.

Legg igjen en kommentar