Oss primitive mannfolk imellom del 2

I et tidligere innlegg skrev jeg litt om hvor primitive vi mannfolk kan være bak rattet. Da gjaldt det kappkjøring frem til innsnevring av felt.

Illustrasjon av bilenes plassering når man skal hindre en sniker i å snike

I dag tenkte jeg å dele et knep vi primitive mannfolk benytter oss av dersom vi blir forbikjørt av bil i sidefelt.

Dersom (eller rettere sagt siden jeg alltid) følger fartsgrensen irriterer det meg at noen passerer meg i sidefeltet. Ikke nødvendigvis fordi han bryter fartsgrensen, men fordi han passerer meg. Det er provoserende for en mann å bli passert. Slik er vi skapt.

En sikker metode for litt primitiv hevn er å visuelt forsikre seg om at snikeren har en bil foran seg i sitt felt, for så å foreta en rask strategisk hastighetsøkning (det er lov å kjøre litt over fartsgrensen bare det ikke skjer over for langt tidsrom eller strekning. Det har jeg hørt) – og legge deg på skrå bakenfor bilen som ligger foran snikeren.

På den måten hindrer du ham effektivt i å passere både bilen foran og din bil. Se vedlagte illustrasjon (hentet fra en virkelig situasjon forrige uke).

Det gir en helt spesiell tilfredstillelse man kanskje må være mann for å kjenne når man vet at man har klart å nøytralisere bilføreren som var frekk nok til å kjøre forbi deg.

Sånn er det bare!

 

 

Forfatter: Harald Ellingsen

Trenæva siddis utvandret til Jæren i -98.

Legg igjen en kommentar