Har de ikke mat i Australia?

2016-03-04 17.43.50En uke på sofaen med influensa, paracet og fjernkontroll gjør sitt til at man får sett mye på TV.

Siden jeg føler en slags skam når jeg er syk, man skal ikke kose seg for mye liksom, styrer jeg unna Netflix og HBO og konsentrerer meg om programmene som går på TV. Da blir det mye Hollywoodfruer, pantelånere i Las Vegas, galne lagerkjøpere i Storage Wars og ikke minst Grensevaktene på en australsk flyplass.

Og etter å ha sett ørten episoder av Grensevaktene gjennom en uke er det et sentralt spørsmål som kjemper seg frem: Har de ikke mat i Australia?

Folk tar med seg det utroligste av matvarer, både dødt og levende, rått og kokt, og alt er like ulovlig. Jeg så til og med en som forsøkte å smugle inn en død kylling – under dekke av at den skulle brukes til å tørke støv med!

Til og med dyrefor er det visst mangel på i Australia
Til og med dyrefor er det visst mangel på i Australia

Ellers spisser det seg til med Hollywoodfruene Agnes-Nicole og Mara. De har en sånn liten rotte-hund som de har delt foreldreansvar for, og det blir litt intrigering for begge vil jo egentlig ha rotten, unnskyld hunden, boende hos seg. Det siste jeg fikk med meg var at de kanskje skulle forsøke hundepsykolog! Blir spennende å følge videre!

Ikke lett med delt ansvar for hund...
Ikke lett med delt ansvar for hund…

Det var nesten litt fælt å bli frisk igjen, merker abstinensen allerede…

Forfatter: Harald Ellingsen

Trenæva siddis utvandret til Jæren i -98.

Legg igjen en kommentar