Det blir nok ikke prikkfritt på Lyngdal Cup…

Fotballturneringen Lyngdal Cup er i gang, og tradisjonen tro har vi fra Bryne opprettet vår egen favela på KVSen – den private kristne videregående skolen i Lyngdal, drevet av indremisjonen. Skolen leier ut sine hybler og leiligheter på internatet, det er et flott tilbud både for oss som bor her under cupen og ganske  sikkert også for skolens inntekter.

Kanskje har vi ikke sjekket godt nok tidligere, men i år kom vi over denne informative prikklisten for internatet hengende inne i skapdøra på kjøkkenet. Vi håper virkelig at  at denne kun gjelder for skoleelever som bor på internatet her under skoleåret, og ikke for oss som leier i en snau cupuke. For da lever vi i overhengende fare for utvisning og hjemsending før cupen er over!

Hårda bud?
Hårda bud?

Jeg har ikke ført nitidig kontroll, men det er nok ikke til å stikke under en stol at det raskt kunne blitt delt ut en del 15-prikkere her, og også 5-prikkeren «oppbevaring av alkohol, små mengder» kunne nok fort bli tatt i bruk. Hadde kjøleskapene leilighetene er utstyrt med vært større kunne denne 5-prikks forseelsen blitt utvidet til en 15-prikker den også.

Foreløpig har det etter sigende ikke vært nødvendig å ilegge noen 5 prikker for «vekke heile natten«, og ryktene om at noen fortjener en 10-prikker for «overnatting hos noen av motsatt kjønn» er ennå ikke bekreftet.

Dersom noen av mine naboer i C-blokken leser dette varsles det om visuell inspeksjon lørdag morgen for å avdekke eventuelle «romorden«-forseelser av alvorsgrad 3 prikker. En slik visuell inspeksjon vil jo også kunne avdekke forseelser av tidligere nevnte art om overnatting hos det motsatte kjønn.

Du lurer ingen ved bruk av nøytrale pappkopper. 15 prikker for dette!!
Du lurer ingen ved bruk av nøytrale pappkopper. 15 prikker for dette!!

Ellers er det egentlig ikke så strengt som først antatt dette her. Man kan faktisk ha det litt gøy uten å bli utvist og hjemsendt. Eksempelvis kan du kjøre rundt med moped innendørs med rusmidler i sekken,  røyken i kjeften og hunden sittende i fanget mens du fyrer opp fyrverkeri og kaster rundt pålegg du har stjålet med fra matsalen – uten at det kvalifiserer til hjemsending!

2015-07-30 21.04.55
En gjenglemt tresko utenfor leiligheten er en sterk indikasjon på at en stakker kan vente seg en gjeng med prikker…

Jeg synes denne prikklisten var morsom, og jeg har ingen problemer med den, bare så det er sagt. Folk velger selv om de vil gå på denne skolen, og da får man følge de regler som gjelder, eller ta følgene av å ikke gjøre det.

For øvrig spennende å registrere at det gis prikker for overnatting hos motsatt kjønn, mens overnatting hos samme kjønn ikke straffes på samme måte. Indremisjonen er visst ikke helt fastlåst i alle saker likevel 🙂

Forfatter: Harald Ellingsen

Trenæva siddis utvandret til Jæren i -98.

Legg igjen en kommentar