1 poeng i Ulsteinvik

Det blei ett poeng, men kunne lett vært tri hvis Bryne hadde vært ein smule effektive. Det kunne fort blitt null om Hødd hadde klart å utnytta at Brynespelerane gjekk tomme etter 70 minutt. Då skulle jo Bryne allerede ha leda 3-0, og då hadde de nok og hatt mer energi i sluttminuttene.

Eg har fått skikkelig sansen for Bøgild, og håper virkelig at han begynner å putta regelmessig, det handler bare om å holda hodet kaldt i avslutningsøyeblikket. Det er vanskelig å benka han nå, og han har og fortjent å få navnet sitt rett stava bak på drakten (Det stod Bøglid).

Byskata gjorde og sakene sine bra, og frisparket hans hadde blitt dømt som mål hadde de investert i mållinjeteknologi i Obosligaen, det kommer eg til å hevda så lenge ingen gjer meg soleklare bevis for det motsatte.

Forsvaret virkar fortsatt ikkje heilt topp, og enkelte ganger ser det ut som det bare er å spasera gjennom den bakre rekka. Eg er redd for at bedre lag kommer til å gje oss større defensive utfordringer. Eg vett ikkje ka som er problemet, men den einaste løysningen eg ser nå, er å begynna å omsetta sjansane, og vinna 5-4.

Divisjonen virker åpen ut fra dagens resultater, men at et Brynelag som spelar som dette fort kan havna på kvallikplass, det er eg sikker på. Det handlar bare om å begynne å scora mål. Og det er bare å reisa hjem å øva mer på det, for Brynescoringer er det kjekkaste eg vett.

Forfattar: Bjørn Mihle Laugaland

Brynesupporter, født i Stavanger, og bor nå i Oslo. Har vært på alle cupfinalane som Bryne har vært i, og drømme heila tidå om den neste.

Legg att eit svar